Simca Dor SRL a primit undă verde de la APM Constanța pentru investiția din Mamaia



A ieșit acordul de mediu pentru Simca Dor SRL, care dorește să investească în stațiunea Mamaia.
 
Mai precis, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a dat undă verde pentru firma reprezentată de Mariana Culacsiz pentru desființare imobile existente C1 și C2 și construire imobile P+1+2Retras – alimentație publică și cazare, împrejmuire teren, amplasare firmă luminoasă și organizarea execuției conform PUD aprobat cu HCL 384/2021.
 
Reamintim că pe 1 august, comisia de urbanism a primăriei  are pe ordinea de zi avizarea unui proiect faza DTAC aferent imobil situat în Stațiunea Mamaia, zona Cazino, terasa 3 – desființare imobile existente C1 și C2 și construire imobil P+1-2E cu alimentație publică și cazare, împrejmuire teren, amplasare firmă luminoasă, conform PUD aprobat prin HCL nr. 383/2021, beneficiar Manea Cezar.
 
Reamintim că în februarie 2021, Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică propunerile preliminare în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru o investiție în zona Cazino, stațiunea Mamaia. Terenul pe care se realizează construcția are 345mp și se dorește desființarea construcției existente P și realizarea uneia noi P+1E+2Retras. Deoarece există o restricție de construire pentru imobilele din zona de protecție Cazino - Mamaia, stabilită prin PUZ aprobat cu HCLM 121/24.05.2013, s-a realizat PUD.
 
În trecut, societatea din Murfatlar a avut și un contract de închiriere a unui sector de plajă din Năvodari. Apele Române Dobrogea Litoral le-a reziliat contractul în 2014 pe motiv că nu au depus garanția de 40% din valoarea contractului încheiat.
 

Despre Simca Dor SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 1998, având sediul social în Murfatlar, strada Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Asociat unic este Panait Culacsiz, iar administratori sunt Mariana și Panait Culacsiz. În anul 2021, firma a raportat un număr de 0 salariați, la o cifră de afaceri de 809.749 lei, cu un profit de 197.647 lei.
 
Conform Confidas.ro, Panait și Mariana Culacsiz mai sunt asociați în Da Les Braons SRL, alături de Simona Culacsiz.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și

Proiectul imobiliar din stațiunea Mamaia al firmei Simca Dor SRL, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două hoteluri vor răsări în stațiunea Mamaia, zona Cazino! Au fost eliberate autorizațiile de construire

09 Feb 2023 3150

Consiliul Local Municipal chemat să aprobe diferența de preț pentru un teren din Mamaia. Doi dezvoltatori vor să transforme două terase din Piațeta Cazino în hoteluri (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 2120

Proiectul imobiliar din stațiunea Mamaia al firmei Simca Dor SRL, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

26 Jul 2022 1539

Simca Dor SRL continuă demersurile pentru edificarea unui imobil în zona Cazino din Mamaia

28 May 2022 2092

Constănțenii sunt invitați să transmită observații în legătură cu o investiție imobiliară în zona Cazino din stațiunea Mamaia

17 Feb 2021 2760

Contracte reziliate de ABADL Crimar Pamico SRL şi Simca Dor SRL, fără sectoare de plajă

08 Sep 2014 3555