Societatea Vigrains din Constanţa construieşte o anexă agricolă la Peştera. Iată ce suprafaţă va avea (document)

Societatea Vigrains SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru eliberarea avizului de mediu necesar construirii unei anexe agricole în localitatea Peştera din judeţul Constanţa.

Conform documentului oficial, amplasamentul este în satul Peştera, str. DC 259/1 - lot 4/2. În incinta cu suprafaţa de 8.266 mp se propun următoarele lucrări: anexă agricolă în suprafaţă de 1.400 de mp, împrejmuire din plasă de sârmă bordurată, cabină poartă de 9 mp, amplasare cântar basculă, fosă septică şi amplasare container ca spaţiu administrativ - 20 mp.
În incintă există o platformă betonată cu suprafaţa de 6.221 mp. Construcţia halei propuse se amplasează alipit la partea nordică a limitei terenului ce se împrejmuieşte pentru delimitarea acestei funcţiuni. Specificul funcţional al construcţiei este de anexă agricolă pentru depozitare temporară cereale. În timpul campaniilor de recoltare a cerealelor (grâu, orz, ovăz, porumb şi rapiţă), producţia de la fermierii din zonă se transportă la acest depozit, după care se transportă treptat către baze de depozitare (silozuri) din zonă sau direct la firmele specializate în comercializarea cerealelor.

Vigrains SRL a luat naştere în anul 2007, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe şoseaua I.C. Brătianu. Capitalul social este de 1.960 de lei, cu un număr de 196 de părţi sociale, valoarea unei părţi fiind de 10 lei. Acţionarii firmei sunt Viorel Stroe, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 51%, iar Liviu Ionuţ Băluţă are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49%. Viorel Stroe are şi calitate de administrator. Activitatea principală a firmei este de comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.
Pentru anul 2015, societatea a raportat 3 salariaţi, un profit de 90.757 lei, iar cifra de afaceri a fost de 851.308 lei. Anul 2016 a însemnat profit de 4.231 de lei, 4 salariaţi şi o cifră de afaceri de 934.511 lei. Anul 2017 înseamnă un singur salariat, la o pierdere de 60.507 lei, cifra de afaceri fiind de 263.261 de lei.

În secţiunea „Documente”, regăsiţi documentul depus de către societate la APM Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.