Solid Residence Faleză Nord - cel mai spectaculos proiect Solid House, dedicat celor care visează o locuință de poveste, pe malul Mării Negre!

  • Compania Solid House, nume respectat pe piața antreprenorilor din țară, dar și din Constanța, grație seriozității și calității pe care le oferă, precum și atenției sporite pentru confortul clienților săi, implementează acum cel mai nou și, totodată, spectaculos proiect – Solid Residence Faleză Nord.
  • Poziția privilegiată a complexului se îmbină perfect cu tehnologia de ultimă generație, prin sistemul Smart Home, dar și prin facilități de lux cum ar fi pardoselile încălzite, ce reușesc să asigure un plus de confort clienților.
  • Emel Veli, directorul de vânzări Solid House, a explicat că „acest proiect vine ca urmare a unei cereri crescute pe segmentul locuințelor de lux la malul mării“.
  • „Se evidențiază o preferință pentru spațiile mari de locuit, compartimentări generoase, suprafețe vitrate mari și cu terase spațioase din care să poată admira tabloul de vis pe care ni-l oferă superba Mare Neagră“, a mai precizat directorul de vânzări.
  • Toate aceste criterii pentru satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clienților sunt transpuse în realitate prin noul complex Solid Residence Faleză Nord!
 
Cei care visează o locuință de poveste, pe malul mării, pentru a privi în fiecare dimineață cum soarele sărută valurile și cum pescărușii scrutează jucăuși zarea, sunt acum mai aproape de visul lor!
 
Compania Solid House, nume respectat pe piața antreprenorilor din țară, dar și din Constanța, grație seriozității și calității pe care le oferă, precum și atenției sporite pentru confortul clienților săi, implementează acum cel mai nou și, totodată, spectaculos proiect – Solid Residence Faleză Nord.
 
Este vorba despre un complex rezidențial ce va cuprinde apartamente de lux cu una, două sau trei camere – locuințe care, datorită poziționării, arhitecturii și materialelor premium folosite, pot cu ușurință transforma traiul de zi cu zi în adevărate experiențe memorabile, pe malul mării.


 
Mai mult decât atât, poziția privilegiată a complexului se îmbină perfect cu tehnologia de ultimă generație, prin sistemul Smart Home, dar și prin facilități de lux cum ar fi pardoselile încălzite, ce reușesc să asigure un plus de confort clienților.
 
Pornind de la structura de rezistență, ce este realizată din mix de cadre și diafragme din beton armat, continuând cu închidere exterioară din cărămidă, pardoseli placate cu piatră naturală,  plăci ceramice premium ori parchet premium și incluzând, alături de sistemul Smart Home și încălzirea în pardoseală, tâmplăria din aluminiu și centrala termică individuală Valliant – totul este atent gândit pentru binele și confortul viitorilor locatari.
 
Totodată, dotările includ sistem de aer condiționat în fiecare cameră, băi complet echipate cu mobilier și obiecte sanitare, dar și terase spațioase pentru petrecerile cu prietenii, cât și pentru momentele de singurătate și deconectare de care este atâta nevoie, uneori.
 
Locul de parcare nu reprezintă un stres – există parcare subterană pe două niveluri, cu acces SMART prin telefon. De asemenea, complexul este dotat cu lifturi de ultimă generație și beneficiază de curte de lumină amenajată în interiorul blocului.



 

Luxul și eleganța se îmbină armonios

 

Luxul și eleganța se îmbină armonios în noul complex Solid Residence Faleză Nord prin finisaje de tipul -  piatră naturală de calitate superioară, ce conferă frumusețe și eleganță fiecărei încăperi în parte.
 
Confortul clienților fiind cel care dictează, locuințele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală, conectat la centrala termică a fiecărui apartament, și sunt prevăzute cu termostate individuale, asigurându-se astfel eficiență energetică sporită, precum și independență în personalizarea temperaturii din locuință.
 
Așa cum am precizat anterior, dezvoltatorul Solid House reprezintă o garanție a calității, pe piața de profil din Constanța, dar și din țară. În portofoliul companiei se află peste zece proiecte derulate cu succes în Constanța, dar și în Mamaia.
 
În prezent, lucrările la complexul Solid Residence Faleză Nord sunt în plină desfășurare, unitățile locative urmând să fie finalizate la sfârșitul anului viitor.
 
Emel Veli, directorul de vânzări Solid House, a explicat că „acest proiect vine ca urmare a unei cereri crescute pe segmentul locuințelor de lux la malul mării“.
 


„După un an petrecut mare parte din timp acasă, clientul postpandemie vine cu criterii noi pentru alegerea unei locuinţe. Focusul clienților s-a mutat spre apartamente inteligente, dotate cu tehnologii de ultimă generație, în care să poată simți o atmosferă de vacanță, confort și relaxare, iar coasta Mării Negre este scena ideală. De asemenea, se evidențiază o preferință pentru spațiile mari de locuit, compartimentări generoase, suprafețe vitrate mari și cu terase spațioase din care să poată admira tabloul de vis pe care ni-l oferă superba Mare Neagră“, a mai precizat directorul de vânzări.
 
Toate aceste criterii pentru satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clienților sunt transpuse în realitate prin noul complex Solid Residence Faleză Nord!
 
Citește și:

Cea mai frumoasă poveste de iarnă din oraș Solid House, câștigătoare a concursului „Există Crăciun și în pandemie!“, din Constanța (video)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2779

Achiziții Constanța La Grădinița nr. 33, lucrări de reparații în valoare de peste 360.000 lei (DOCUMENT)

27 Jun 2023 1123

Solid House - discounturi de până la 6.000 de euro la achiziția unui apartament nou în Constanța

15 May 2023 3485

Solid House Holding înființează un parc industrial modern la Constanța. Ramazan Gur – „Proiectul este unul inovator!”

03 May 2023 7452

Magia sărbătorilor la Solid House! Card cadou de 12.000 de lei pentru cumpărături

29 Nov 2022 2096

Solid House și Mesta Marmură și Travertin au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

28 Oct 2022 4896

UPDATE Mașină în flăcări în stațiunea Mamaia, zona Cazino. Intervin pompierii ISU Dobrogea (FOTO+VIDEO)

11 Oct 2022 2012

5000 de motive…

30 Jun 2022 2279

Familii, în armonie cu natura Solid House lansează Solid Residence Dezrobirii - cel mai nou concept imobiliar pe piața din Constanța!

06 May 2022 2775

Toată luna aprilie Solid House oferă un discount de 3.000 de euro pentru apartamentele la cheie, în Solid Residence!

18 Apr 2022 2123

SOLID HOUSE și MOBEXPERT Constanța transformă viitoarea casă în cămin, printr-un gift card de 12.000 de lei

07 Dec 2021 4182

Cea mai frumoasă poveste de iarnă din oraș Solid House, câștigătoare a concursului „Există Crăciun și în pandemie!“, din Constanța (video)

05 Jan 2021 6071

Parcul Tomis 2 din Constanța, împodobit ca în povești de către Solid House

19 Dec 2020 4446

„Confortul clienților, mai presus de orice“ Solid House are o ofertă imbatabilă în luna noiembrie, concepută special pentru clienții săi

02 Nov 2020 5426

„Hai să alegem apartamentul care ți se potrivește!“ Ofertă irezistibilă la Solid House, în luna IUNIE, pentru cei ce își găsesc apartamentul de vis în Solid Residence zona Intim

05 Jun 2020 2572