Imobiliare

Spaţiu comercial din municipiul Constanţa, zona Luna Park, transformat în vilă turistică


Golden Light SRL intenţionează să schimbe destinaţia unui imobil din zona Luna Park din spaţiu comercial în vilă turistică.


Pe data de 4 noiembrie, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 4018 - „Modificări faţade, schimbare acoperiş, amenajări interioare, schimbare de destinaţie din spaţiu comercial în vilă turistică şi supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirilor“. Investiţia va fi realizată în Satul de Vacanţă, zona Luna Park, lot 25, municipiul Constanţa.
 

Golden Light SRL, în datele Registrului ComerţuluiÎnfiinţată în anul 1997, Golden Light SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 27.600 de lei, integral vărsat, este compus din 2.760 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Caliskan Kenan, cetăţean turc, născut în Istanbul, Turcia, cu 70% din capitalul social, Kemal Caliskan, cetăţean turc, născut în Imranli, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de alte transporturi terestre de călători, este Kemal Caliskan.


În anul fiscal 2016, societatea cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 118.033 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 101.728 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 121.083 lei.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.