Splătorie self service în localitatea Ovidiu. Ce societate o va înființa

  • Spălătoriile Auto Alex SRL deschide o spălătorie self service la Ovidiu
  • Firma propune amplasarea ei pe strada Daliei din localitate

Societatea Spălătoriile Auto Alex SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru o investiție în localitatea Ovidiu, județul Constanța.

Agentia pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire Spălătorie Self Service, împrejmuire și Organizare de șantier”, propus a fi amplasat în oraș Ovidiu, str. Daliei, nr. 1A, lot 2, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, județul Constanta şi la Spălătoriile Auto Alex S.R.L., cu sediul in municipiul Constanța.
 

Spălătoriile Auto Alex SRL, în datele Registrului Comerțului

Conform datelor furnizate de portalul Registrului Comerțului, societatea a luat ființă în anul 2017, cu sediul în Constanța, pe strada Pescarilor, județul Constanța. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale. Asociat unic este Alexandru Ionuț Purice, având și calitatea de administrator.

Activitatea principală a societății o reprezintă „Întreţinerea şi repararea autovehiculelor”, conform codul CAEN.

În anul 2019, au fost raportați 2 angajați, la o cifră de afaceri de 20.140 lei, cu o pierdere de 20.515 lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.