TRL Properties SRL, PUZ pentru reglementarea unui teren din Năvodari

  • Se dorește majorarea indicatorilor urbanistici obligatorii, respectând prevederile Legii 350 din 06.07.2001
 
TRL Properties SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța un memoriu de prezentare ce vizează elaborarea unui PUZ în vederea corelării și armonizării indicilor urbanistici aferenți zonei studiate prin modificarea reglementărilor urbanistice.
 
Amplasamentul se află în orașul Năvodari, județul Constanța, pe strada D7 nr. 36. Este proprietatea privată a firmei TRL Properties SRL și are o suprafață totală de 561 mp, cu categoria de folosință „curți construcții”.  Zona studiată are o suprafață de 8.798,98 mp.
 
Se dorește majorarea indicatorilor urbanistici obligatorii, respectând prevederile Legii 350 din 06.07.2001. simultan se propun schimbarea și definirea noilor reglementări urbanistice ce se vor aplica perntru întreaga zonă generatoare PUZ. Este vorba de un regim de înălțime de D+P+5E+6Eretras, suprfață construibilă maximă aferentă zonei generatoare – 280,5 mp.
 
În prezent, regimul maxim de înălțime permite imobile P+4E.
 
Reamintim că în mai 2023, la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuințe colective P+4E_Tc-Corp C1, Corp C2“, propus a fi amplasat in comuna Costinesti, str. Portului nr. 71, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus / memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, județul Constanta şi la Radu - Florin Mardale.
 
 
TRL Properties SRL
 

Firma este fondată în anul 2019, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 4 salariați, o cifră de afaceri de 13,2 milioane lei și un profit dee 6,1 milioane lei. Sediul social este în municipiul Constanța, pe strada Ileana Cosânzeana nr. 17.

 

Radu Florin Mardale este aociat unic și administrator. Conform sursei citate, el mai apare în firmele TRL Apartments SRL și Mardale R-F Persoană Fizică Autorizată.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și:
 
Autorizație de construire pentru un nou loc de joacă pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Amânare în procesul prin care se cere anularea autorizației de construire pentru TRL Properties SRL

15 Jun 2024 701

Prefectura Constanța cere anularea autorizației de construire pentru firma TRL Properties, care construiește la Năvodari

18 Feb 2024 1927

Solicitare, la APM Constanța, de emitere a acordului de mediu pentru construirea la Costinești a două imobile

10 May 2023 1444