Un ansamblu de locuinţe asemănătoare se va ridica pe Baba Novac din Constanţa! Cine sunt investitorii

Pe strada Baba Novac din Constanţa urmează să se realizeze un mic ansamblu de locuinţe, după ce, vineri, Primăria Municipiului Constanţa a eliberat mai multe certificate de urbanism pentru o serie de loturi de teren de pe această stradă.
 
Astfel, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 637 pentru Andra Viorela Mureşanu, pentru proiectul „Construire imobil P+2E+M locuinţe colective şi împrejmuire teren“, adresa Baba Novac, lot 84.
 
De asemenea, a fost eliberat Certificatul de urbanism nr. 639 pentru Marian şi Sorina Mureşanu, pentru proiectul „Construire imobil P+2E+M - Locuinţe colective şi împrejmuire teren“, pe lotul 40 de pe strada Baba Novac, şi Certificatul 641 pentru Sorina şi Marian Mureşanu, pentru lotul 41 de la aceeaşi adresă, proiectul „Construire imobil P+2E+M - Locuinţe colective şi împrejmuire teren“.
 
Acelaşi tip de proiect a primit Certificatul de urbanism nr. 638, eliberat pentru SC Talpac SRL, care va construi o clădire P+2E+M pe strada Baba Novac, lotul 85.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Talpac SRL a fost înfiinţată în 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social, de 550.000 de lei, este deţinut de Gheorghe Talpac, născut pe 1.03.1960, care deţine şi funcţia de administrator al societăţii. Firma se ocupă cu producţia de rezervoare, cisterne şi containere metalice.
 
Numele lui Gheorghe Talpac mai figurează în societatea radiată Tehnoclasic SRL.
 
Conform Registrului Comerţului, numele lui Marian Mureşanu, născut pe 25.10.1962, figurează în societatea Terra Development SRL.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.