Un imobil de trei etaje din Mamaia Sat va fi supraetajat. Investitorul, Mandarin Liberty SRL, demersuri la APM Constanţa

La Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus de către societatea Mandarin Liberty SRL memoriul de prezentare a proiectului „Modificare proiect în curs de execuţie autorizat cu AC 447/15.07.2016 «Construire imobil P+2E+3E retras locuinţe colective şi împrejmuire teren» prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din aria construită desfăşurată, conform Legii 50/1991, şi transformare în hotel cu restaurant la parter, în vederea obţinerii acordului de mediu“. Investiţia este realizată în Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 8, lot 14 şi lot 24.
 
Terenul studiat, în suprafaţă de 1.756 mp, conform actelor şi măsurătorilor cadastrale, este format din alăturarea lotului 14 cu lotul 24 şi are categoria de folosinţă terenuri neproductive. Amplasamentul nu prezintă riscuri geotehnice ori alunecări de terenuri, astfel, prin realizarea obiectivului propus, nu sunt puse în pericol alte construcţii existente aflate în imediata apropiere.
 
Vecinătăţile terenului sunt următoarele: la nord - prelungirea D20, la est - stradă proiectată, la sud - lot 15 şi lot 23, la vest - drum acces - lot 25. De asemenea, vor fi amenajate 27 de locuri de parcare, iar suprafaţa spaţiului verde amenajat va fi de 39%. Nu în ultimul rând, vor fi amenajate 27 de locuri de parcare.

Mandarin Liberty SRL, în datele Registrului Comerţului 

Cu sediul social în Bucureşti, strada Puţul lui Zamfir nr. 37, firma a luat fiinţă în anul 2011. Capitalul social subscris, de 550 de lei, integral vărsat, este compus din 55 de părţi sociale. Asociat unic este Mircea Caleşu, născut pe 26.08.1955, în comuna Frumuşiţa, Galaţi. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată.

Citeşte şi:

Sectoare de plajă din Năvodari scoase la licitaţie de ABADL pe 10 iunie, adjudecate de firme nou-înfiinţate


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.