Un nou certificat de urbanism pentru Helen Hostel SRL. Este vizat un imobil de pe strada Constantin Bobescu

Helen Hostel SRL se pregăteşte să demareze investiţia imobiliară de pe strada Constantin Bobescu. Pe data de 9 martie, Helen Hostel SRL a primit de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 838, care presupune „Construire imobil S+P+2e cu destinaţia de locuinţe colective, cu parcare la subsol, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Adresa investiţiei este strada Constantin Bobescu nr. 68 (fostul careu XVI, lot 39).
 
De asemenea, investitorul Helen Hostel SRL, prin Stere Peştereanu, a solicitat şi a obţinut, pe data de 28 februarie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 608. Actul constă în „Construire imobil locuinţe colective D+P+2 etaje, împrejmuire teren“.
 

Helen Hostel SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi în Helen Hostel SRL sunt Marinela Peştereanu, născută în 19.07.1978, în Constanţa, cu 80% din capitalul social, şi Taşu Şapera, născut pe 10.04.1950, în satul Sinoie, cu 20% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, este Stere Peştereanu.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; cultivarea fructelor citrice; activităţi în ferme mixte (cultura vegetală combinată cu creşterea animalelor); activităţi auxiliare pentru producţia vegetală; fabricarea macaroanelor, a tăieţeilor, a cuşcuşului şi a altor produse făinoase similare; fabricarea zahărului; fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase; fabricarea berii; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate; intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate; comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, al echipamentelor şi al furniturilor; comerţ cu amănuntul al echipamentului pentru telecomunicaţii în magazine specializate; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere alte servicii de cazare; restaurante şi altele.
 
În anul fiscal 2014, firma cu patru salariaţi a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu un salariat a avut o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: doi salariaţi, cifră de afaceri de 1.055.600 de lei şi profit de 575.363 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Imobil de două etaje pe strada Constantin Bobescu. Helen Hostel SRL, undă verde de la municipalitate

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Helen Hostel SRL, investiție în municipiul Constanța. Ce document a fost emis de către Primărie?

06 Dec 2022 1547

Imobil de două etaje pe strada Constantin Bobescu. Helen Hostel SRL, undă verde de la municipalitate

02 Mar 2018 2542