Un nou document de urbanism pentru hotelul de 8 etaje ridicat, în Mamaia, de Orient Construct Decor!

  • Prin CU 1328 din data de 17 iunie 2022, firma va edifice pe bulevardul Mamaia nr. 392, zona parcării Hotelului Doina un Hotel P+5-8E
 
Certificat de Urbanism pentru firma Orient Construct Décor SRL! Primăria Constanța a eliberat documentul pentru firma menționată care investește pe bulevardul Mamaia.
 
Mai exact, prin CU 1328 din data de 17 iunie 2022, firma va edifice pe bulevardul Mamaia nr. 392, zona parcării Hotelului Doina un Hotel P+5-8E, alei pietonale și carosabile, amenajare acces auto și pietonal și organizare de șantier în incinta terenului. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Nu este primul document de urbanism pe care îl obține firma anul acesta pentru investiția amintită. Prin CU 13 din 10 ianuarie 2022, societatea dorește elaborarea unui PUD pentru reglementare acces și construire imobil P+5-8E cu funcțiunea de locuințe colective. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Amintim că Orient Construct Decor SRL ridică un imobil în stațiunea Mamaia, în vecinătatea Hotelului Doina. Societatea a fost autorizată de către Primăria Constanța pentru edificarea unei clădiri P+5-8E locuințe colective și organizare de șantier. În 2020, societatea a obținut o nouă autorizație, prin care a fost modificat proiectul initial, prin supraetajare. Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism numărul 2052 din data de 10 iulie 2020 pentru firma Orient Construct Decor SRL, valabil 12 luni, pentru obiectivul imobiliar din stațiunea Mamaia, parcarea hotelului Doina.
 
De asemenea, societatea Orient Construct Decor SRL a obținut de la Primăria Constanța, pe data de 10 februarie 2020, un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 584 - „Dezmembrare imobil în suprafață de 1.124 mp în două loturi - lot 1 - 1.122 mp, lot 2 - 2 mp - teren neconstruibil, conform HGR 525/1996“. Terenul este situat în stațiunea Mamaia, parcare hotel Doina, lot 1, Constanța.
 
Despre Orient Construct Decor SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2015, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Interioară. Capitalul social este de 250.000 lei, iar asociați sunt Dinamic Décor SRL, cu o cotă de 34% la cifra de afaceri, Alina-Simona Turcu, cu o cotă de 10%, Eugenia Georgescu, cu 5% și Dorinel Turcu, cu 51% aport la cifra de afaceri. Ultimii trei sunt și administratorii firmei, care are ca principală activitate, conform codului CAEN, „ Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
În anul fiscal 2021, firma a raportat 2 salariați, 0 lei cifră de afaceri și o pierdere de 186.074 lei.

 
Conform confidas.ro, Eugenia Georgescu mai apare în firmele Domarco Security SRL, Global Recruitment SRL, Moonlight SRL, Orient Ceramic SRL, Piatra Marmura Granit SRL și Rapid Credit IFN SA. Alina Simona Turcu apare în Rapid Credit IFN SA. Dorinel Turcu mai apare în Comfort Construct SRL, Domarco Security SRL, Global Recruitment SRL, Moonlight SRL, Orient Ceramic SRL, Piatra Marmura Granit SRL, Rapid Credit IFN SA.
 

 
PRECIZĂRI:



Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Document de urbanism pentru Orient Construct Decor. Este vizat un bloc de 8 etaje în Mamaia

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.