Un nou document, eliberat de Primăria Constanța, pentru Boruz SRL. Se dorește edificarea unui hotel

  • SC Boruz SRL, reprezentantă de Gica Bazvan, ridică un hotel pe Aleea Universității
Primăria municipiului Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism numărul 1.828 din data de 5 iunie 2020 pentru societatea SC Boruz SRL, reprezentantă de Gica Bazvan.
Documentul este necesar proiectului imobiliar care urmează a fi edificat pe aleea Universității 10A, din Constanța. Investitorul dorește construirea unui imobil S+P+4E, cu terasă circulabilă, cu funcțiunea de hotel apartament și împrejmuire teren.
Amintim că în luna august 2017, societatea a mai obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2557 pentru „Construire imobil S+P+4e terasă circulabilă, cu funcţiunea de hotel apartament şi împrejmuire teren“. Blocul va fi edificat pe aleea Universităţii nr. 10A.

Boruz SRL, în datele Registrului Comerţului


Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, Boruz SRL a luat fiinţă în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Gica Băzăvan este asociat unic. Tot ea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare.

Citește și:

Imobil de patru etaje pe aleea Universităţii. Cine este investitorul

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Solicitarea Boruz SRL, respinsă de Municipalitate Firma, controlată de Robert-Alexandru Gherghina nu poate construi pe Aleea Universităţii din Constanţa

14 Mar 2024 821

Imobil de patru etaje pe aleea Universităţii. Cine este investitorul

25 Aug 2017 2258