Un nou restaurant în Constanţa, cu specific franţuzesc. Se va numi En Provence. Cui aparţine

După ce, în luna ianuarie 2017, societatea Robinia Parc SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil parter - alimentaţie publică, modificare împrejmuire teren şi organizare de şantier“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 500A (zona Popas Cişmea), iată că societatea a obţinut şi autorizaţie de construire de la Primăria Constanţa. Autorizaţia de construire 393 din 10.04.2017 constă în „Construire imobil parter - alimentaţie publică, modificare împrejmuire şi organizare de şantier“ şi este valabilă 12 luni.
 
Reamintim că, potrivit proiectului depus la APM Constanţa la începutul anului, noul obiectiv de investiţie va consta în construirea unui imobil cu regim de înălţime parter, ce va avea destinaţia de spaţiu pentru alimentaţie publică. Proiectul se încadrează în PUZ - Palazu Mare 3 - Constanţa, aprobat prin HCL 121/16.05.2011. Scopul proiectului este ca, pe terenul în suprafaţă de 5.619 mp, deţinut de beneficiar în baza actului de dare în plată autentificat sub nr. 555 /26 iulie 2016, să se realizeze investiţia „Construire imobil parter - alimentaţie publică, modificare împrejmuire teren şi organizare de şantier, destinat pentru alimentaţie publică“. Amenajările cuprind construirea unui imobil cu regim de înălţime parter, cu funcţiunea de alimentaţie publică, cu accesuri auto, alei, parcări, alei pietonale şi spaţii verzi prevăzute conform HCJ 152/2013. Accesul pietonal şi auto la teren se face pe latura de vest din drumul existent la 23,00 m din axul bulevardului Tomis (DN 2A), iar cel secundar, tot pe latura de vest, din drumul existent la 130,00 m din axul bulevardului Tomis (DN 2A). Sunt propuse 36 de locuri de parcare. Suprafaţa aferentă parcărilor din interiorul parcelei este de 450 mp. Suprafaţa destinată circulaţiilor carosabile din interiorul parcelei este de 318 mp. Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanţa, bulevardul Tomis nr. 500A, şi este proprietatea lui Petre Varvorea, în baza contractului de dare în plată autentificat sub nr. 555/26.07.2016. Folosirea actuală a terenului este de restaurant şi camping Popas Cişmea, oficiu, grup sanitar, rezervor, căsuţă oficiu, conform înscrisurilor din Extrasul de Carte Funciară nr. 245637/27.07.2016. 

Despre Robinia Parc SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2016 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Bogdan Vârvorea. Robinia Parc SRL se ocupă de „restaurante“. Bogdan Vârvorea mai este asociat în Census Consult SRL.
 
„Restaurantul va avea un salon pentru 200 de persoane, o grădină de 2.500 mp, un loc de joacă pentru copii. Va fi un restaurant cu specific franţuzesc, care va avea un stil elegant. Ne adresăm unui public mai rafinat. Meniul va fi şi el unui franţuzesc. Ne dorim să organizăm în noul restaurant - sperăm să fie gata în luna septembrie - seri de cultură, jazz“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Bogdan Vârvorea, administratorul Robinia Parc SRL. Tot el ne-a dezvăluit că viitorul local se va numi „En Provence“.

Citeşte şi: 

Un nou restaurant în zona Cişmea din municipiul Constanţa. Iată cum va arăta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autorizație de construire pentru extindere terasă și amenajare umbrar la restaurantul „En Provence“ din Constanța

16 May 2023 1514

Un nou restaurant în zona Cișmea din municipiul Constanța. Iată cum va arăta

02 Jan 2017 8173