Un nou restaurant în zona peninsulară a Constanţei Serghei Mizil şi George Papari îşi deschid un nou local pe Tomis



Controversatul om de afaceri Serghei Niculescu Mizil anunţa încă de anul trecut că intenţionează să deschidă un restaurant în Piața Ovidiu din Constanţa. În câteva zile, acesta va deveni o certitudine. Noul local din Constanţa va fi deschis de Mizil împreună cu prietenul său George Papari, alături de care a fost implicat şi în restaurantul La Cena Byblos.
 
Localul va fi amenajat în zona peninsulară, aproape de restaurantul Cin Cin, deţinut de consilierul CJC Sorin Mocianu. Potrivit lui Mizil, în restaurantul care s-ar putea numi „Doi vagabonzi“ şi care va fi deschis pe bulevardul Tomis nr. 30 cei doi afacerişti au investit deja câteva zeci de mii de euro. Mai trebuie precizat ca Serghei Mizil deţine un apartament în Constanţa şi este un apropiat al lui Nicuşor Constantinescu.
 
Putem să menţionăm că Mizil a avut legături de afaceri de-a lungul timpului şi cu Cristian Zgabercea, finul lui Nicuşor Constantinescu - fost consilier personal şi ex-consilier judeţean, alături de care este trimis în judecată în dosarul fundaţiilor Thalia şi Fantasio. De asemenea, în anul 2008, fostul şef al CJC s-a recules la căpătâiul defunctului Paul Niculescu Mizil, fostul lider comunist, tatăl mondenului Serghei Mizil. De asemenea, presa vremii relata că Serghei Mizil şi Mădălin Voicu, actual deputat de Constanţa, s-au întâlnit cu liderii PSD Constanţa de mai multe ori la agape tainice.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sediul firmei New Byblos SRL, controlată de Serghei Niculescu Mizil şi George Papari, mutat în Constanţa

30 Nov 2018 4907

Serghei Mizil, operat de urgență la un spital din Constanța. În ce stare este acesta

03 Sep 2018 5371

„Haleală criminală“ „La 2 Vagabonzi“, restaurantul lui Serghei Mizil, cu un meniu inedit şi plin de umor (galerie foto)

24 Sep 2016 39224

timpul.info Zahanaua roșie a lui Serghei Niculescu-Mizil

17 Aug 2016 3809

Serghei Mizil şi George Papari, parteneri în „Noul Byblos“ Restaurantul „La doi vagabonzi“, în fostul sediu al „Primăriei Constănţenilor“

13 Jun 2016 18283

Schimbare de acţionariat şi administrator la Byblos Mamaia

19 Nov 2014 3665