Un spaţiu comercial din Eforie Nord va fi supraetajat. Cine este investitorul şi ce a solicitat de la APM Constanţa

Ergaf Comexim SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul „Spaţiu comercial, extindere, supraetajare clădire existentă parter“, situat în Eforie Nord, strada 23 August, lot 103/104, nr. cadastral 105859.
 
La baza demarării acestei investiţii stau considerente de ordin tehnic şi economic, strada 23 August fiind cunoscută ca o zonă de dezvoltare. Terenul este proprietatea firmei Ergaf Comexim SRL şi are categoria de destinaţie intravilan şi categoria de folosinţă curţi şi construcţii. Accesul pietonal şi cel auto se realizează pe latura de nord (strada 23 August).
 
Beneficiarul solicită acord de mediu pentru construirea unui imobil cu destinaţia de „spaţiu comercial“ şi regimul de înălţime parter+1, amenajarea terenului şi organizare de şantier. Din punct de vedere funcţional, imobilul proiectat este organizat astfel: parter - spaţiu comercial; etaj 1 - 5 camere+chicinetă. În total, în limita amplasamentului studiat se vor amenaja trei locuri de parcare, dar şi o suprafaţă de 162 de mp de spaţii verzi, cu rol decorativ şi de protecţie, astfel: 15 mp - la nivelul cotei amenajate a terenului prin ghivece de flori şi copăcei şi 100 mp - la nivelul terasei necirculabile.
 

Ergaf Comexim SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul în Eforie Nord. Capitalul social subscris, de 45.000 de lei, integral vărsat, este compus din 4.500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Ergaf Comexim SRL este controlată de Menagi Turgai, născut pe 13.06.1969, în comuna Topraisar, cu 40% din capitalul social, şi Gafar Erdisi, născut pe 7.07.1964, în comuna Topraisar, cu 60% din capitalul social. Gafar Erdisi este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În aşteptarea acordului de mediu Un spaţiu comercial din Eforie Nord va fi supraetajat

09 Dec 2017 2150