Undă verde pentru Principal SN şi Promedas Mamaia. Legături cu fostul viceprimar Nicolae Nemirschi

C&C Concept Direct SRL a obţinut, pe data de 31 mai, de la Primăria Constanţa, două certificate de urbanism pentru Principal SN SRL şi SC Promedas Mamaia SRL. Precizăm că societatea Principal SN SRL este controlată de Seaside Estate Company SRL şi Nitalexil SRL, iar Promedas Mamaia SRL, de Camelia Nemirschi şi Nicolae Nemirschi.
Reamintim că Nicolae Nemirschi este fost viceprimar al municipiului Constanţa şi ex-ministru al Mediului.
 
Unul dintre documente, certificatul de urbanism nr. 2142, a fost obţinut pentru Principal SN SRL. Actul presupune „Construire pergolă din structură uşoară - intrare în legalitate“, amplasată în staţiunea Mamaia, careul C2, zona vila Turturica.
 
De asemenea, C&C Concept Direct SRL a obţinut de la Primăria Constanţa şi certificatul de urbanism nr. 2143, solicitat pentru SC Principal SN SRL şi SC Promedas Mamaia SRL. Actul constă în „Construire pergolă din structură uşoară - intrare în legalitate“, situată în staţiunea Mamaia, careul C2, zona vila Turturica.
 

Principal S.N. SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 31 mai, firma Principal S.N. SRL a fost fondată în 2005 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale.
Firma este controlată de Seaside Estate Company SRL şi de Nitalexil SRL, fiecare asociat cu 50% din capitalul social. Ilie Florian Alexandru este administratorul societăţii, care se ocupă de
comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
În anul fiscal 2015, firma cu un salariat a declarat o cifră de afaceri de 518.227 de lei şi un profit de 282.539 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: un salarait, cifră de afaceri de 628.976 de lei şi profit de 408.398 de lei.
 
La rândul său, Seaside Estate Company SRL este deţinută de Nitalexil SRL, cu 34% din capitalul social; GKL Engineering LTD (din Cipru), cu 66% din capitalul social. Marius Cristian Coman este administratorul firmei, care execută lucrări speciale de construcţii.
 
În anul fiscal 2014, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.516 lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Şi în anul fiscal 2016, Seaside Estate Company SRL, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei.

 
Înmatriculată în anul 2001, Nitalexil SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Firma este deţinută de Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, şi Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în localitatea Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Radu Marin este administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice.
 

Date despre Promedas Mamaia SRL

 

Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 31 mai, Promedas Mamaia SRL a fost înmatriculată în anul 1991 şi are sediul social în Mamaia, Casa nr. 25. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Nemirschi Camelia şi Nemirschi Nicolae, fiecare cu 50% din capitalul social. Nemirschi Camelia este administratorul societăţii, care se ocupă de servicii de cazare.
 

Date despre C&C Concept Direct SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 31 mai, C&C Concept Direct SRL a luat fiinţă în anul 2014 şi arte sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 800 de lei, integral vărsat, este compus din 80 de părţi sociale. Societatea C&C Concept Direct SRL este controlată de Iacob Cristina-Miruna, cu 50% din capitalul social, Frunză Constantin, cu 25% din capitalul social, şi
Bîrsan Cristina Elena, cu 25% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de „restaurante“, este Bîrsan Cristina Elena.
 
În anul fiscal 2015, firma cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 447.462 de lei şi un profit de 19.316 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 23 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.506.560 de lei şi un profit de
619.947 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 45 de salariaţi, cifră de afaceri de 6.369.097 de lei şi profit de 1.006.413 lei.
 
Citeşte şi:
 
Afacerile apropiaţilor lui Mazăre continuă Principal SN şi Promedas - firma lui Nicolae Nemirschi, planuri pentru un teren în Mamaia

Parcarea pe care Seaside Estate Company SRL vrea să o amenajeze în zona hotelului Dorna din Mamaia, la mâna constănţenilor. Unde puteţi depune sugestii

Ce a solicitat Seaside Estate Company SRL de la APM Constanţa pentru parcarea de lângă hotelul Dorna (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patronii de la Burgheria au dat în judecată Consiliul Local Municipal Constanța și cer revocarea Regulamentului activităților comerciale și a serviciilor de piață!

06 Mar 2024 5782

Cumpărări directe Constanța Primăria Lumina a contractat servicii de întreținere Parc și anumite spații verzi (DOCUMENT)

05 Mar 2024 921

Plajă turistică şi beach-bar, amenajate în staţiunea Mamaia de C&C Concept Direct SRL

13 Jun 2019 2878