Valrom Invest SRL a solicitat acordul Primăriei Constanţa pentru modificarea unui bloc de pe bulevardul Tomis



Societatea Valrom Invest SRL a decis să modifice proiectul pentru care primise autorizaţie de construire nr. 1393/19.08.2013 şi pe care îl realiza pe bulevarul Tomis nr. 16. Autoritatea publică locală a emis pe data de 11 noiembrie autorizaţia de construire nr. 2041 pentru „Modificare proiect autorizat conform AC nr. 1393/19.08.2013 «Supraetajare Imobil S+P+1E cu un etaj și mansardă și schimbare funcțiune în spațiu comercial la parter și pensiune la etaje și mansardă» prin Modificare fațade, recompartimentări, extindere spațiu tehnic pe terasa circulabilă extindere subsol existent“. Actul emis de Primăria Constanţa este valabil până pe data de 11.11.2016.

Despre VALROM INVEST SRL

Potrivit Registrului Comerţului, VALROM INVEST SRL a fost înregistrată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân. Firma este deţinută de Tudosescu Valentin-Viorel, care este şi administrator al societăţii care se ocupă de „Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Chițac a semnat dispoziția referitoare la exproprierea imobilelor de la Delfinariu. Cine sunt proprietarii și câți bani vor primi de la Primărie?(DOCUMENTE)

17 Feb 2022 5662