Vilă turistică de trei etaje în Techirghiol. Investitorul a solicitat acord de mediu

Societatea Competent Audit SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru un proiect care vizează ridicarea unei vile de 3 etaje.
 
În acest sens, a depus la agenţia de mediu proiectul „Vilă turistică S+P+3 etaje, împrejmuire, parcări, spaţii verzi şi organizare de şantier“, propus a fi realizat în oraşul Techirghiol, strada Pescăruşului 13 a, nr. 7 şi 7A (lot 3/1, 2/1, 2/2, 3/2). Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului - APM Constanţa şi la sediul Competent Audit SRL. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Competent Audit SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2019, firma are sediul social în oraşul Techirghiol. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 420 de lei, integral vărsat, este compus din 42 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Dinu Costel şi Stănescu Ştefan, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, este Stănescu Ştefan.
 
În anul fiscal 2016, firma cu 9 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 216.300 lei şi un profit de 81.647 lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 6 salariaţi, cifră de afaceri de 50.547 lei şi un profit de 41.976 lei.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.