Yoa Splendid Home SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanţa pentru supraetajarea unui imobil situat pe strada Zagreb


Yoa Splendid Home SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu supraetajarea unui imobil situat pe strada Zagreb nr. 1.


În acest sens, a depus la agenţia de mediu proiectul: „Supraetajare imobil locuinţe colective P+4e autorizat cu autorizaţia de construire nr. 993/25.06.2019 cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfășurată a clădirilor conform prevederilor legii nr. 50/1991; supraetajarea se va autoriza după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, din strada Unirii nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. De asemenea, observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.



Yoa Splendid Home SRL, în datele oficiale


Potrivit Registrului Comerţului, Yoa Splendid Home a fost înmatriculată în anul 2018 și are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Bentu Marian, cu 5% din capitalul social, și Zaharia Mirela, cu 95% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară este Zaharia Mirela. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun salariat, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 321 lei.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Yoa Splendid Home SRL ridică un bloc de patru etaje la Constanța

26 Jul 2022 1353

Blocul de patru etaje, ridicat de Yoa Splendid Home SRL pe strada Zagreb din Constanţa, va fi supraetajat

06 May 2020 1883