Zoița Cartună, răspuns pozitiv pentru un bloc de 7 etaje în Mamaia Nord

  • Imobilul de 7 etaje va fi amplasat în orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, str. D10, nr. 1, Lot 1/1/2/2/2
 
Holiday Confort SRL a primit răspunsul de la Autoritatea pentru Protecția Mediului Constanța cu privire la proiectul din Năvodari.
 
APM a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire Imobil P+5E+6Eretras+7Eretras – apart-hotel cu terasă circulabilă, amenajare parcare, piscină și organizare de șantier”, amplasat în Județul Constanța, Orașul Năvodari, Zona Mamaia Nord, str. D10, nr. 1, Lot 1/1/2/2/2.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.02.2022.
 
Amintim că în anul 2020, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţa publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru o investiție imobiliară în Eforie. Conform memoriului de prezentare, depus la APM Cosntanța, este vorba de un imobil cu un regim de înălțime S+P+3E, având funcțiunea de hotel care va fi sezonier pe timp de vară. Spațial, clădirea este un monovolum cu o înălțime maximă de 16.60 metri. Accesul la teren se face atat pietonal cât și auto de pe latura de nord din aleea Pietonală. Costul total de investiție este de 2.781.864 lei. Perioada de implementare este de 36 de luni.
 

Despre Holiday Confort SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2020, iar asociat unic și administrator este Zoița Cartună, pe care o regăsim și în firma Holiday Sudest SRL. În 2020, firma a raportat 0 salariați, la o cifră de afaceri 0 cu 296 lei pierdere.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Un nou hotel, la Eforie Nord! Cine este investitorul

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.