Interviu online cu atleta Ioana Manoliu, multiplă campioană naţională „Am vrut mereu să mă autodepăşesc şi să stabilesc recorduri“


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Raspuns invitat ZIUA

01 Mar, 2018 10:42

Pentru Cristian Constantin: În primul rând, m-aş abţine mai mult de la dulciuri şi aş avea grijă să nu mai adaug câteva kilograme în plus. Ioana Manoliu din clasa a 5-a nu avea medalii la Campionatele Naţionale, dar, cu toate acestea, era foarte ambiţioasă, iubea atletismul şi ar fi făcut orice să ajungă unde şi-a propus. Singurul sfat pe care aş putea să i-l dau ar fi acela ca niciodată să nu renunţe la visul ei, orice ar zice gura lumii şi orice obstacole i s-ar ivi pe parcurs în cale.

Raspuns invitat ZIUA

01 Mar, 2018 10:41

Botea Carmen: Mulţumesc doamnei antrenoare pentru cuvintele frumoase şi pentru sprijinul pe care mi l-a acordat timp de atâţia ani.

Cristian Constantin

28 Feb, 2018 19:33

Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai schimba in cariera ta sportivă? Ce sfaturi i-ai da Ioanei Manoliu din clasa a 5-a?

Botea Carmen

28 Feb, 2018 19:33

Multumim realizatorilor acestui material pentru interesul aratat fata de sportiva Manoliu Ioana, un om cu o putere de munca exceptionala si o minte agera! Un exemplu excelent pentru copii si tinerii spotivi!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.