Interviul online cu prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz s-a terminat Tema a fost „Asfaltările de mântuială ale administraţiei Mazăre, panouri publicitare marca USL, afacerea Fin.Co.Ge.Ro şi cum salvăm Cazino-ul

IMG_9339.jpg "Preşedintele CJ, Constantinescu comite ilegalităţi"

Prefectul Claudiu Palaz despre preşedintele CJ Nicuşor Constantinescu: "Faptul că este obosit este o realitate. Se vede şi cu ochiul liber nu trebuie să-i spun eu. Nu este doar o hârjoneală atacarea în contencios a hotărârilor CJ ci pur şi simplu este sancţionarea ilegalităţilor pe care le face acesta".


Prefectul Claudiu Palaz despre primarii problemă: "Primarii din Cernavodă şi Mangalia sunt campioni la capitolul plângeri din partea populaţiei. Pe primul loc este de departe primarul din Mangalia, Claudiu Tusac. Un primar cu probleme râmîne şi cel din Cogealac, în restul localităţior vin probleme curente care consider ca pot fi rezolvate".

„Din cauza calităţii asfaltului turnat de Primărie, in curând, constănţenii îşi vor achiziţiona bărci, pentru zilele ploioase"

Prefectul Claudiu Palaz despre asfaltările din municipiul Constanţa: „ Am decis să mă implic în verificarea stării drumurilor din municipiu, din cauza primarului, care a afirmat că drumurile sunt într-o stare foarte bună. Îl contrazic, adevărul este cu totul altul şi este chiar evident pentru oricine. În curând, constănţenii îşi vor achiziţiona bărci, pentru zilele ploioase. Orice nereguli pe care le constat făcute împotriva cetăţeanului consider că este atribuţia prefectului, indiferent ce afirmaţii vor face unii sau alţii. Şi vă întreb cine consideraţi că trebuie să facă acest lucru dacă nimeni nu ia pozitie?!!!. În primul rând este necesară verificarea calităţii asfaltului. Se va lua o calota din zonele vălurite, o probă care va fi dusă la un laborator de specialitate. Vreau să vă spun că povestea care se aruncă pe piaţă că asfaltul se vălureţte din cauza căldurii este doar "o poveste". În ţările arabe, unde sunt temperaturi foarte mari nu se întâmplă aşa ceva şi nu vă imaginaţi că străzile lor nu sunt asfaltate".

"Primarul Mazăre ori nu ştie, ori nu vrea, ori nu poate !"

Prefectul Claudiu Palaz despre "afacerea Fin.CO.GE.Ro": "Nu ştiu dacă recursul trebuia să-l facă un avocat sau un jurist. Am cerut aceste date şi nu le-am primit. Dar procesul a fost pierdut în mod voit prin faptul că nu s-au prezentat în termenul legal. Prin inspectorii de specialitate din primărie trebuia să se verifice periodic lucrările făcute la infrastructură pentru a nu da posibilitatea firmei să-şi crească costurile. Greşeala fundamentală este aceea că nu a făcut recurs în termen. Ar fi dat posibilitatea instanţei superioare de judecată să se pronunţe în acest dosar. Nefăcând recurs în termen, l-a respins ca tardiv. Acest lucru înseamnă, cu riscul de a mă repeta, că Mazăre ori nu ştie, ori nu vrea, ori nu poate. Încă aştept ca numele celui care se face vinovat să fie făcut public, astfel încât acesta să fie tras la răspundere, în cazul în care nu este vorba de primar".

„Cazinoul trebuia predat la primărie în stare de funcţionare. Aşa scria în contractul de concesiune"!

Prefectul Claudiu Palaz despre situaţia Cazino-ului: „Contractul de concesiune a Cazinoului a intrat în posesia mea abia săptămâna trecută. L-am studiat în amănunt şi acum pot spune că vinovat pentru starea lui este primarul Constanţei sau angajatul primăriei care trebuia să verifice lunar modul de derulare a contractului cu firma concesionară. Din documentele semnate chiar de angajaţii primăriei, anexă la hotărârea de reziliere, reiese foarte clar că obiectivul ar fi trebuit predat în stare de funcţionare. Acestea sunt lucruri care le voi scoate la iveală iar constănţeanul va şti exact cât de păgubos a fost contractul cu acest Cazino. Nu am nimic cu această reziliere dar vreau ca cei vinovaţi pentru distrugerea lui să-şi recunoască vina public şi să fie traşi la răspundere".

„Dau credit total noii conduceri a IPJ Constanţa"

Prefectul Claudiu Palaz despre noua conducere a IPJ: „Am o părere foarte bună despre noii veniţi şi foarte proastă despre fosta conducere a IPJ. Vali Burlacu este un comisar tănăr care vrea să facă ceva în Poliţia constănţeană şi sunt convins că va reuşi. Faptul că 75% din conducerea IPJ provine din sistemul anticorupţie este un avantaj pentru siguranţa constănţenilor. Pregătim alături de IPJ o nouă ofensivă în campania pentru combaterea consumului de etnobotanice. Faptul că până la aceasta dată lucrurile au mai stagnat este din vina fostei conduceri a IPJ Constanţa".

IMG_9342.jpgAşteptăm întrebările dumneavoastră prin formularul de comentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa interviu@ziuact.ro.

Nota redacţiei: Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate, care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.

Întrebări redacţie:

1. În discuţia precedentă spuneaţi că sunteţi nemulţumit că de faptul că nu reuşiţi să aveţi mai multe audienţe în judeţ. Cum s-a dezvoltat această relaţie autoritate - cetăţean în ultimele şase luni ?

C.P.: Am avut foarte multe audiente si multumesc unui post local de Tv din Medgidia care m-a ajutat sa am discutii in direct cu cetatenii. Toate problemele ridicate de cetateni care depind de institutia Prefectului au fost rezolvate.

2. Care ar fi acum principalele probleme cu care se confruntă judeţul, administraţiilor locale, ce reclamă cetăţenii?

C.P.: Probleme legate de apa calda, probleme legate de comportamentul lunor lucratori RAJA, asfaltarea unui drum facut din fonduri europene facut astfel incat au fost nevoiti sa-si taie usile de la garaj, probleme legate de fond funciar.

3. Apropo de judeţ. Atacaţi în contencios foarte multe hotărâri iniţiate de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu apoi îi transmiteţi că "este obosit şi ar trebui să renunţe". Privit din exterior totul pare un fel de hârjoneală, o tatoanre care anunţă asaltul final. Sunt deja multe voci care spun că KO- utul va veni anul viitor la alegeri...

C.P.: Faptul ca este obosit este o realitate. Se vede si cu ochiul liber nu trebuie sa-i spun eu. Nu este doar o harjoneala atacarea in contencios ci pur si simplu este sanctionarea ilegalitatilor pe care le face acesta.

4. Cui îi este teamă de prefectul Claudiu Palaz?

C.P.: Doar celor care nu respecta legea.

5. Aţi avut cel puţin în ultima parte a mandatului său, o relaţie lividă spre inexistentă cu şeful Poliţiei judeţului, domnul Catană. Lucrurile între timp s-au mai schimbat. Cum apreciaţi noua conducere de la IPJ?

C.P.: Foarte buna si foarte proasta cea trecuta. Vali Burlacu este un comisar tanar car vrea sa faca ceva in Politia constanteana si sunt convins ca va reusi.

6. Faptul că 75% din conducerea IPJ provine din sistemul anticorupţie vă dă o oarecare linişte în privinţa ţinerii sub control a fenomenelor infraţionale?

C.P.: Este un avantaj pentru Politia din Constanta, sunt oameni foarte bine informati.



7. Am auzit şi vă rog să infirmaţi sau să confirmaţi faptul că pregătiţi alături de IPJ o nouă ofensivă în campania pentru combaterea consumului de etnobotanice. Ce rezultate aţi avut până în prezent? Câte magazine mai funcţionează în Constanţa?

C.P.: Da este adevarat. Faptul ca pana la aceasta data lucrurile au mai stagnat este din vina fostei conduceri a IPJ Constanta.


8. Câţi primari din judeţ au reale probleme în acest moment în relaţia cu comunitatea pe care o conduc? S-a repus pe tapet subiectul suspendării atât la Cernavodă cât şi la Mangalia....La Mangalia se încasează taxe ilegal de la populaţie de la agenţi economici, se lucrează pe bază de listă albă şi neagră. La Cernavodă, oamenii ţipă că au rămas fără apă caldă dar ea le este facturată ca şi cum ar curge la robinete...

C.P.: Cernavoda, Mangalia, care sunt campioni. Pe primul loc este primarul din Mangalia. Ar mai fi si Cogealac, restul sunt probleme curente care consider ca pot fi rezolvate.

9. A fost modificată legea privind alegerea primarului, de anul viitor va fi un singur tur de scrutin şi astfel, este declarat ales primar candidatul care a întrunit cel mai mare număr de voturi valabil exprimate în primul tur de scrutin. Cum vedeţi competiţia electorală din judeţ o dată cu această modificare legislativă? Mai este loc de surprize?

C.P.: Nu stiu si nu comentez aceasta chestiune.

10. Începul sesiunii parlamentare de toamnă şi insistenţa preşedintelui Traian Băsescu va repune pe tapet cu siguranţă proiectul regionalizării. Ca prefect de Constanţa îl consideraţi de bun augur pentru judeţ? Care vor fi avantajele dar dezavantajele?

C.P.: Este un lucru bun pentru absorbtia fondurilor europene plus rezolvarea birocratiei din institutiile publice.

11. Intentia primarului Radu Mazăre de a vinde Cazinoul din Constanţa a stârnit multe reacţii. Chiar dacă fiecare a reacţionat de pe bucăţica sa, s-a reuşit acel front comun la care puţini mai sperau şi iată s-a deschis frontul unor dezbateri, înţeleg. Care ar fi în viziunea prefectului soluţia pentru Cazino?

C.P.: Voi prezenta solutia mea la dezbaterea organizata pe aceasta tema maine, la ora 11.00 la hotel Ibis unde va astept si pe dvs, cetateanii orasului.

12. Un nou şi în acelaşi timp un vechi scandal se prefigurează la orizont - "afacerea Fin.CO.GE.Ro". Aţi afirmat că primarul Mazăre "este responsabil pentru gaura de 15 milioane de euro!". Vă rog să detaliaţi pentru cei care nu cunosc acest dosar. Mai exact cum ar fi putut Radu Mazare să oprească derularea acestui contract sau cum putea să-i schimbe clauzele? Cine este avocatul care în numele Primăriei Constanţa a pierdut procesul cu italienii?

C.P.: Nu stiu daca recursul trebuia sa-l faca un avocat sau un jurist. Am cerut aceste date si nu le-am primit. Dar procesul a fost pierdut in mod voit prin faptul ca nu s-au prezentat in termenul legal. Prin inspectorii de specialitate din primarie trebuia sa verifice periodic lucrarile facute la infrastructura pentru a nu da posibilitatea firmei sa-si creasca costurile. Dar greseala fundamentală este aceea că nu a făcut recurs în termen. Ar fi dat posibilitatea instanţei superioare de judecată să se pronunţe în acest dosar. Nefăcând recurs în termen, l-a respins ca tardiv. Acest lucru înseamnă, cu riscul de a mă repeta, că Mazăre ori nu ştie, ori nu vrea, ori nu poate. Încă aştept ca numele celui care se face vinovat să fie făcut public, astfel încât acesta să fie tras la răspundere, în cazul în care nu este vorba de primar.

13. Pare aşa că v-aţi îndreptat "tirul" către Primărie. Aţi anunţat că vă veţi ocupa de verificare lucrărilor de asfaltare realizate de către administraţia locală Constanţa. De când asfaltarea este atribuţia prefectului? Vreţi să luaţi pâinea de la gură regiei Consiliului Local care trebuie să urmărească starea drumurilor? Serios acum, de ce aţi ajuns la drumuri?

C.P.: Din cauza primarului, care a afirmat că drumurile din Constanţa sunt într-o stare foarte bună. Îl contrazic, adevărul este cu totul altul şi este chiar evident pentru oricine. În curând, constănţenii îli vor achiziţiona bărci, pentru zilele ploioase. Orice nereguli pe care le constat facute impotriva cetateanului consider ca este atributia prefectului, indiferent ce afirmatii vor face unii sau altii. Si va intreb cine considerati ca trebuie sa faca acest lucru daca nimeni nu ia pozitie?!!!

14. Sumele de bani alocate pentru reparaţii sunt extrem de mari. Ce intenţionaţi să faceţi mai exact? Din ce am citit testarea gradului de uzură în timp este un procedeu destul de greoi şi nici nu cred că dispunem de un asemenea laborator?. Ce urmăriţi mai exact să verificaţi?

C.P.: In primul rand este necesara verificarea calitatii asfaltului. Se va lua o calota din zonele valurite, o proba. Dar povestea care se arunca pe piata ca asfaltul se valureste din cauza caldurii este o poveste. In tarile arabe, unde sunt temperaturi foarte mari nu se intampla asa ceva.

15. În ceea ce priveşte panourile publicitare plasare în intersecţii cred că aveţi mulţi aliaţi. Multă lume nemulţumită de amplasamentul acestor panouri. Dar în cazul lor vorbim de o afacere transpartinică, nu vă temeţi că o să vă ridicaţi în cap toate partidele, aşa-zişi oameni de afaceri, preşedinţi de organizaţii... e cam groasă aici treaba?

C.P.: Deocamdată nu vreau să dezvălui nimic despre acest subiect. Am o strategie pe care e veţi vedea la momentul oportun.

16. Probabil că aţi aflat că Legea 149/2011 a fost amendată, astfel încât Consiliile locale şi judeţene nu mai pot vota hotărâri favorabile firmelor de partid, hotărârile care restrâng, împiedică sau denaturează concurenţa devenind nule de drept. Noua reglementare dă putere Consiliul Concurenţei să emită avize pentru proiectele de acte normative care pot avea impact anticoncurenţial. Adică adio pomişori şi gard viu de la o anumită firmă, maşini de instituţii de la o alta, publicitate chiar prin oficioase.. Spre exemplu, dacă se discută problemele legate de pieţele agro-alimentare, taximetrie, iluminatul public, aprovizionarea cu apă şi servi-ciile de canalizare ori achiziţii publice, consiliul va trebui să solicite, mai întâi, avizul instituţiei de concurenţă pe proiectul de hotărâre şi să-l modifice în funcţie de recomandările făcute. Astfel, aleşii nu vor mai putea „greşi" şi nu vor mai putea susţine că n-au ştiut ce au votat. Mulţi primari se laudă deja că au găsit ca de obicei un antidot românesc la această propunere legislativă. Ce va face instituţia Prefectului?

C.P.: . Instituţia Prefectului va aplica legea, aşa cum este ea în vigoare.

17. Vorbeam mai devreme despre reorganizarea teritorială şi mi-aţi răspuns ca un politician. Vă întreb şi eu atunci, dacă "Claudiu Palaz, prefect pentru tine" se va transforma în Claudiu Palaz, preşedintele de CJ pentru tine" sau " Claudiu Palaz, guvernator pentru tine sau "Claudiu Palaz primar pentu tine", văd că atacaţi şi Primăria....?

C.P.: În toate aceste sintagme sunt nişte termeni comuni: "Claudiu Palaz" "Şi "pentru tine".

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Un cetatean al Constantei

28 Jul, 2011 11:44

Buna ziua, Intreb in toate partile dar nimeni nu da un raspuns : Cartierul Compozitorilor cand se asfalteaza deoarece si noi platim taxe si impozite si s-au asfaltat pana si in Ovidiu si navodari cartierele noi numai la noi nu de ne rupem picioarele pe acolo si ne mananca cainii ca sunt in haite...Ajutati-ne si pe noi ca suntem in oras, nu in afara lui, suntem si noi platitori de taxe si impozite iar proprietatile sunt ale oamenilor dar strazile ale primariei. Macar o piatra..ecva..sa puna ca e jale. Multumesc.

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:47

@Vocea poporului:Contractul de concesiune a intrat in posesia mea abia saptamana trecuta, l-am studiat in amanunt, vinovat pentru starea lui este primarul Constantei sau un angajat al Primariei care trebuia sa verifice lunar modul de derulare a contractului cu firma concesionara iar din documentele semnate chiar de angajatii primariei, anexa la hotararea de reziliere, reiese foarte clar ca obiecvivul ar fi trebuit predat in stare de functionare.Acestea sunt lucruri care le voi scoate la iveala iar constanteanul va sti exact cat de pagubos a fost contractul cu acest Cazino. Nu am nimic cu aceasta reziliere dar vreau ca cei vinovati pentru distrugerea lui sa-si recunoasca vina public si sa fie trasi la raspundere.

europeanu

28 Jul, 2011 10:41

Pacat ca nu puteti interveni in justitia corupta pentru a-i baga pe hoti la puscarie.Cand zic hoti ma refer la mazare,c-tinescu si altii de teapa lor.

alex

28 Jul, 2011 10:40

cum se poate implica Prefectura in determinarea Primariei sa elaboreze si sa aprobe un PUG al Constantei? poate doar asa se va finaliza haosul urbanistic al acestei urbe

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:39

@Gicu: Astept cu nerabdare solicitarea pe care ati facut-o, dar cu exemple concrete daca considerati ca exista si chiar v-as sufera sa sesizati institutiile de specialitate daca aveti astfel de informatii.

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:35

@Catalin Matei: Nu are legatura Chiru cu pozitia prefectului. Nu inteleg aluzia.

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:34

@Constantean: nu am de ce sa verific Fundatia domnului Chiru, dar daca doreste sa faca un parteneriat cu prefectura cum au facut celelalte ONG-uri sunt dispus la colaborare

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:29

@James Bond: Palaz poate spune lucrurilor pe nume si poate sa spune constanteanuului ceea ce Mazare il dezinformeaza sau il minte. Referitor la judet, nu am avea timp sa discutam cat am facut pentru judet, dar ii recomand sa urmareasca site-ul Prefecturii. Referitor la masina institutiei, mi-as dori si as fi dispus sap latesc inscriptionarea din buzunar a tuturor masinilor primariei Constanta, astfel incat omul de pe strada sa-si dea seama unde pierd timpul aceste masini.

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:24

@Valentina: V-as ruga sa aduceti probe si argumente publice referitor la nereguli din Prefectura Constanta.

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:23

@Finul lui Palaz este Comisarul sef Oprisan Cristinel: Finul meu lucreaza la crima organizata, nu detine o functie de conducere si nu are nicio legatura cu plangerile pe care i le fac eu domnului Constantinescu.

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:22

@Nu votam machedoni: asa cum am facut precizarea sunt si machidon si turc si rrom si lipovean si orice trebuie sa fiu pentru ca cetateanii s-o duca mai bine. mi se pare o prostie ca unui om sa i se puna eticheta referitoare la apartenenta la o etnie.

invitat interviu online

28 Jul, 2011 10:21

@Cherim: atitudinea mea a fost consecventa fata de fostul sef al IPJ care din punctul meu de vedere era ancorat in cu totul alta realitate decat cea a Constantei.Am incredere in noua conducere a IPJ Constanta.

vocea poporului

27 Jul, 2011 20:52

Rugam pe dl prefect ca in calitate de reprezentant al guvernului sa se pronunte asupra unor nereguli: 1)DE CE NU SE CAUTA IN ACTUL DE CONCESIUNE CAZINOU CARE AU FOST CLAUZELE?Poate ca e prevazut sa ajunga ruina.Daca nu cine TRAGE LA RASPUNDERE VINOVATII? 2)De ce expertizile str.Traian sunt platite din banii nostri pentru GRESEALA PERSONALA A PRIMARULUI???CE FACE CURTEA DE CONTURI? 3)Cum e posibil ca un primar cu MULTE DOSARE sa stea tot in scaun,sa comita in continuare FAPTE INCRIMINATE IN DOSARE?4)Dl prefect a dat unda verde pasarelelor din mamaia,speram cu putere sa nu fie executate acele aberatii futuriste care il bantuie pe ales!!!

Gicu

27 Jul, 2011 18:17

observ ca cenzurati comentariile. atunci de ce ne mai invitati sa adresam intrebari? Nu ar fi mai simplu sa puneti intrebari si sa raspundenti singuri la ele.

Gicu

27 Jul, 2011 18:05

De ce nu aduci tu bani de acasa pentru salvarea Cazinoului? sau mai bine vinde niste terenuri din retrocedarile tale si ai rezolvat problema!!!! Maine sa scrieti toti care i-ati dat spaga lui Palaz pentru retrocedari!! Si cereti explicatii de unde are el bani!!!!!

Catalin Matei

27 Jul, 2011 18:03

nu iti ajunge prefect? vrei la mai mare? ce ai realizat? ce lasi in urma? ti sa urcat sefia la cap? Chirule mare dezordine ai in partid, tu cite persoane ai avut sub ordine pina in prezent?

Constantean

27 Jul, 2011 13:53

Acest Palazu Mic(la cerebel),impreuna cu Jiji l`amorozo(vezi pliantele care au invadat cutiile de scrisori-cu asa zisa fundatie umanitara)fac totul si impotriva Constantei. Sa-i verifice Palaz si fundatia lui CHiru!!!!

Consteantean

27 Jul, 2011 13:52

am incredere in CONSTANTENI, ca nu se lasa inselati de aceste LEPRE PORTOCALII. TARA este pe culmile dezvoltarii, oamenii o duc din ce in ce mai bine sub comanda acestor LEPRE PORTOCALII, DECI II VOM VOTA INCONTINUARE TOT PE EI. Ii auzi vorbind, parca TARA este condusa de opozitie.

James Bond

27 Jul, 2011 10:28

Ce poate sa faca Palaz pentru orasul asta? El face show electoral. Ce a facut notabil in afara de faptul ca si-a scris numele pe Touaregul de serviciu?

Bv Palaz

27 Jul, 2011 10:19

era vremea sa faca cineva curatenbie in judetul asta rosu!

VALENTINA

27 Jul, 2011 10:16

NU A EXISTAT UN PREFECT CA DL PALAZ. CAND VA FI DESTITUIT VOR IESI MULTE LUCRURI LA SUPRAFATA MAI ALES CA SI RAMIFICATIILE DIN PARCHET SI POLITIE STAU SA-SI PIARDA INFLUENTA SI PUTEREA.

Finul lui Palaz este Comisarul sef Oprisan Cristinel

27 Jul, 2011 10:15

Palaz a avut grija sa-si faca fin in politie . Asa ca daca este reclamat de Constantinescu sau altii , nu se va intampla nimic. Punct !

Claudiu Motoc

27 Jul, 2011 10:10

„Implicările tot mai active” ale prefectului Claudiu Palaz în viaţa administrativă a judeţului par să confirme zvonurile potrivit cărora actualul prefect se „pregăteşte” pentru a candida la şefia judeţului.

Cherim

27 Jul, 2011 10:09

Mi-a placut atitudinea prefectului fata de seful IPJ care nu stie pe ce lume se afla asa cum nu stia nimic nici de evenimentele cu impuscaturi si victime de la Constanta !

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 416

Alianța Dreapta Unită a stabilit candidatul pentru Primăria Independența, județul Constanța

09 Apr 2024 528

Președintele PMP Constanța candidează și la alegerile europarlamentare

22 Mar 2024 671

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 803

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 784

Afaceri Constanța Ce a decis mediul cu privire la extinderea exploatării de la Cogealac?

17 Mar 2024 668

Reacții puternice de la liderii ADU Constanța! Stelian Ion, Claudiu Palaz și Bogdan Bola, declarații despre decizia BEC

17 Mar 2024 753

Dreapta Unită a depus la Prefectură un Memoriu prin care solicită sesizarea Guvernului cu privire la adoptarea OUG privind organizarea și desfășurarea alegerilor (DOCUMENT)

11 Mar 2024 531

Certificat de urbanism pentru CN CF CFR SA – Sucursala regională CF Constanța. Este vizată o linie importantă

10 Dec 2023 981

Oficial de la SC RAJA SA 17 localități din județul Constanța, în continuare nealimentate cu apă

29 Nov 2023 729

#Dobrogea145 Claudiu Iorga Palaz, președinte PMP Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

21 Nov 2023 1092

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară! Iată ce se discută

31 Oct 2023 1144

Vasile Ivanof, decedat Magistrații au decis rejudecarea dosarului dintre Stone Construct SRL și CJ Constanța, vizând contractul de la Capidava. Ce sume se află la mijloc?

29 Sep 2023 993

LIVE VIDEO- TEXT Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință. Iată ce se discută (FOTO)

20 Sep 2023 1392

Claudiu Iorga Palaz, consilier județean PMP în Consiliul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

24 Jul 2023 2802