ZIUA LIVE. Ce se întâmplă la SCBI la 9 luni de la incendiul care a dus la închiderea spitalului?

  
 
  • Marți, 28 iunie de la 14.30 discutăm cu managerul SCBI despre cum arată astăzi spitalul. Vrem să știm când va fi reluată activitatea în regim normal, pentru că un spital nu poate funcționa doar cu zece paturi de spitalizare de zi, unde, pacienţii cu boli infecţioase, forme medii şi uşoare, pot fi asistaţi de către medici., dar și când va fi instalat spitalul modular și ce tip de afecțiuni sunt tratate la secția pentru pacienții imunodeprimați din cartierul Medeea

  • Vrem să aflăm și care este starea de spirit a echipei medicale din cadrul SCBI, greu încercată în ultimele luni

 

Dr. Claudia Cambrea manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) Constanța a acceptat să ne acorde un interviu la aproape 9 luni de la incendiul care a dat peste cap funcționarea singurului spital de profil din regiune.

Marți, 28 iunie de la 14.30 discutăm cu managerul SCBI despre cum arată astăzi spitalul. Vrem să știm când va fi reluată activitatea în regim normal, pentru că un spital nu poate funcționa doar cu zece paturi de spitalizare de zi, unde, pacienţii cu boli infecţioase, forme medii şi uşoare, pot fi asistaţi de către medici., dar și când va fi instalat spitalul modular și ce tip de afecțiuni sunt tratate la secția pentru pacienții imunodeprimați din cartierul Medeea.

Nu în ultimul rând vrem să aflăm și care este starea de spirit a echipei medicale din cadrul SCBI, greu încercată în ultimele luni.

Vă reamintim, un puternic incendiu a izbucnit, în 1 octombrie 2021, la secţia de ATI a Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, şapte pacienţi pierzându-şi viaţa. Toţi pacienţii au fost evacuaţi şi internaţi în unităţi medicale din judeţul Constanţa. Ulterior, alte cinci persoane transferate de la Spitalul de Boli Infecţioase şi-au pierdut viaţa.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 


 
 
 
 

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Mai grea decât dictatura e libertatea, care include și responsabilitatea“ ZIUA LIVE. Poziția Arhiepiscopiei Tomisului referitoare la pedepsirea celor ce fac glume pe seama Bisericii (VIDEO)

10 Aug 2022 295

ZIUA LIVE. Se cere pedepsirea celor ce fac glume pe seama Bisericii. Poziția Arhiepiscopiei Tomisului

09 Aug 2022 634

ZIUA LIVE. Inspectorul general școlar spune NU învățământului la container în școlile aglomerate din Constanța (VIDEO)

05 Aug 2022 825

ZIUA LIVE Sorin Mihai, inspector școlar general ISJ Constanța, despre reformele și controversele noilor Legi ale Educației Naționale (VIDEO)

04 Aug 2022 655

Reformele și controversele noilor Legi ale Educației Naționale în dezbatere la ZIUA LIVE

03 Aug 2022 653

UPDATE - Emisiunea a fost reprogramată ÎPS Teodosie vine la ZIUA LIVE! Ce părere are Arhiepiscopul Tomisului despre pedepsirea celor care fac glume pe tema bisericii!

02 Aug 2022 1023

ZIUA LIVE. Cât de greu „atârnă“ în proces consumul de alcool. Ce spune președintele Judecătoriei Mangalia (VIDEO)

28 Jul 2022 746

ZIUA LIVE. Șoferi prinși cu alcool sau substanțe psihoactive la volan. Cum sunt văzuți în instanță

26 Jul 2022 870

ZIUA LIVE. Edificiul Roman cu Mozaic trebuie finalizat pînă la sfârșitul anului 2023. Au fost obținute avizele și autorizația de construire (VIDEO+ GALERIE FOTO)

20 Jul 2022 951

ZIUA LIVE Petre Enciu. „Dacă totul merge bine am putea începe lucrările la Edificiul Roman cu Mozaic în aproximativ o lună“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Jul 2022 923

ZIUA LIVE. Când încep lucrările de reabilitare la Edificiul Roman cu Mozaic?

18 Jul 2022 917

ZIUA LIVE Remus Negoi (USR) „Este cel mai negru sezon pentru stațiunea Mamaia. O familie nu își permite să plătească 94 de lei pe o zi de parcare” (VIDEO)

15 Jul 2022 1181

ZIUA LIVE Remus Negoi. „Contrar zvonurilor, noi suntem pe trendul de creștere și în poziția în care știm ce avem de făcut“ (VIDEO)

14 Jul 2022 523

ZIUA LIVE. „Trebuie să existe pârghii pentru verificarea eficacității ordinului de protecție“

14 Jul 2022 740

ZIUA LIVE. Mulți români au crezut în ei. Va reuși USR să recupereze procentele pierdute?

13 Jul 2022 956