Constănțeanul supărat. Groapa de pe strada Traian a împlinit 30 de zile! Primăria Constanța n-are nicio reacție! (GALERIE FOTO)

  • Constănțeanul care ne-a sesizat are un mesaj pentru primarul Vergil Chițac și city-managerul, Felicia Ovanesian: Să vă fie rușine, incompetenților...v-am dat voturile și ne-ati dezamăgit.. nu meritați nimic,toți mincinoși până ajungeți pe scaune. Ați dezamăgit toți constănțenii”!

Primăria Constanța nu a găsit două roabe de asfalt pentru groapa de pe strada Traian, una dintre cele mai circulare artere din municipiu.
 
Au trecut mai bine de 30 de zile de când s-a format, ne-a sesizat un cititor care tranzitează această stradă.


 
„Nu vă este rușine să lăsați o groapa neasfaltată? A trecut mai bine de o lună de când suntem nevoiți să o ocolim.
 
Am înțeles că doar stricați în Constanța, dar nu aveți de gând să și reparați?
 
Dacă nu sunteți în stare să asfaltați o groapă într-o lună de zile.. ne întrebâm cât durează pâna veți termina tot ce ați stricat în oraș?”, îl întreabă constănțeanul supărat pe primarul Vergil Chițac.


 
Acesta este la fel de pornit și pe city - managerul, Felicia Ovanesian.

 
„Nu ai trecut niciodată pe strada Traian să-ți sară o piatră din această groapa în portiera mașinii??

Să vă fie rușine, incompetenților...v-am dat voturile și ne-ati dezamăgit.. nu meritați nimic,toți mincinoși până ajungeți pe scaune. Ați dezamăgit toți constănțenii”, mai spune bărbatul.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Constănțeanul supărat. Un loc de parcare pentru care se plătește impozit a devenit inutilizabil din cauza Doreilor de la Confort Urban






 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.