Cristinel Dragomir, invitat la „ZIUA-n amiaza mare”

 
Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, care l-a secondat, alături de Cristian Darie, pe Nicușor Constantinescu în fruntea administrației județene, este invitat, vineri, 20 mai, ora 13.00, la „ZIUA-n amiaza mare.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Pe lângă o îndelungata experiență politică, Cristinel Dragomir este unul dintre cei mai buni cunoscători ai administrației publice,  în general, și, cu precădere, ai administrației locale constănțene. El a avut și atribuții de președinte al CJC, după condamnarea la închisoare a lui Nicușor Constantinescu, în ultimele 18 luni ale mandatului.
 
Este depozitarul multor informații despre modul în care județul Constanța a fost condus în ultimii 15 ani, dar și despre cum ar trebui condus municipiul, unde a fost inspector superior în cadrul Direcţiei Gestionare Servicii Publice din Primăria Constanţa. Nu s-a înțeles însă cu echipa actualului primar și s-a suspendat din funcție, deși, spune el, chiar Vergil Chițac l-ar fi chemat, la început de mandat, pentru a-l sprijini în activitatea administrativă. Cristinel Dragomir a găsit mai multă deschidere la Consiliul Județean Constanța, președintele Mihai Lupu aprobând cererea prin care a devenit inspector, clasa I, grad superior, al Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat al CJC.
 
Cum ar trebui manageriat un municipiu de importanța Constanței, pentru a mulțumi populația, este una din temele puse în discuție cu Cristinel Dragomir.
 
Sau cum ar gestiona situația haosului produs de șantierele interminabile din oraș. Nu va ocoli relația cu Nicușor Constantinescu și cu Radu Mazăre. Și nici o eventuală revenire în linia întâi a politicii. Și, demn de semnalat, Cristinel Dragomir a fost consilier prezidențial în mandatul lui Emil Constantinescu, funcție din care s-a ocupat, printre altele, de reînființarea  a 83 de școli cu predare în limba română din Ucraina. De aceea, este și un bun cunoscător al autorităților din țara supusă azi invaziei ruse.
 


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA-n amiaza mare Președintele executiv al IICCMER, Daniel Șandru, despre implicarea instituției pe care o conduce în proiectul restaurării Cazinoului din Constanța (VIDEO)

24 Jun 2022 414

Președintele Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, Daniel Șandru la ZIUA-n amiaza mare

23 Jun 2022 488

Chițac, despre lipsa toaletelor publice în Constanța. „Le-am reinventat pe cele care existau”

21 Jun 2022 648

ZIUA-n amiaza mare Abandonat de partidele din coaliția locală, Vergil Chițac cere sprijinul constănțenilor. „Mi-am scos dopurile din urechi”

18 Jun 2022 4652

EXCLUSIV Vergil Chițac, despre parcările din Mamaia. „Eu sunt primarul turiștilor sau primarul constănțenilor?” (VIDEO)

17 Jun 2022 648

EXCLUSIV! Ce spune Chițac despre soarta „bisericii de pe trotuar”. „Este un ordin primit!” (VIDEO)

17 Jun 2022 1062

ZIUA-n amiaza mare Primarul Vergil Chițac vorbește despre problemele constănțenilor

17 Jun 2022 1231

Primarul Vergil Chițac la „ZIUA-n amiaza mare”

16 Jun 2022 692

„ZIUA-n amiaza mare” Oferta lui Mohammad Murad către primarul Vergil Chițac. În ce condiții renunță afaceristul la candidatura pentru primăria Constanța

11 Jun 2022 1962

ZIUA-n amiaza mare Mohammad Murad. „Eu nu fac investiții de azi pe mâine” (VIDEO)

10 Jun 2022 629

„ZIUA-n amiaza mare” cu Mohammad Murad

09 Jun 2022 653

„ZIUA-n amiaza mare”. Aurelia Lăpușan, despre copilăria Anei Aslan (VIDEO)

03 Jun 2022 624

Aurelia Lăpușan despre „Moștenirea” Anei Aslan, la „ZIUA-n amiaza mare”

02 Jun 2022 963

ZIUA-n amiza mare Alexandru Manda. „Probabil voi activa pe zona de acces la drepturi a tinerilor în Consiliul Consultativ pentru Tineret“ (VIDEO)

27 May 2022 956

Alexandru Manda, „tânărul european al României”, la „ZIUA-n amiaza mare”

26 May 2022 757