Actualitate

Cum se va desfăşura protestul Sindicatul Liber „Navalistul“ merge la Ministerul Economiei şi la Guvern să-şi strige nemulţumirea

Pe data de 22 martie, membrii Sindicatului Liber „Navalistul“ vor merge la Ministerul Economiei şi la Guvern pentru a atrage atenţia celor din conducerea ţării asupra faptului că întârzierea luării unei decizii cu privire la viitorul şantierului îngreunează situaţia acestuia şi a salariaţilor cu fiecare zi ce trece.
 
În cursul zilei de astăzi, Sindicatul Liber „Navalistul“ va solicita autorizarea protestului la Primăria Municipiului Bucureşti şi la Ministerul de Interne (Jandarmerie).
 
Iată ce a transmis Consiliul Director al Sindicatului Liber „Navalistul“: „Protestul se desfăşoară între orele 12.30 şi 14.30, la Bucureşti. Recomandam tuturor participanţilor să poarte echipamentul de lucru (bluză de salopetă / geacă). În fiecare autobuz vor fi prezenţi doi lideri de sindicat care vor face prezenţa şi la dus, şi la întoarcere. Liderii de sindicat vor coordona grupul de participanţi. Protestul se va desfăşura în condiţii paşnice. Persoanele care vor încălca dispoziţiile legale vor fi sancţionate contravenţional de reprezentanţii Jandarmeriei. Mai mult, participanţii la protest vor primi din partea sindicatului steaguri, fluiere, pancarte, care vor fi returnate liderilor de sindicat la finalul protestului. Pentru salariaţii DMHI şi DMHRM care vor participa la protest în data de 22.03.2018, există două opţiuni: cerere de concediu de odihnă sau concediu fără plată (învoire)“.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajaţii de la Șantierul Naval Mangalia protestează săptămâna viitoare

17 Jun 2018 1396

Sindicatul Liber „Navalistul“, protest la Ministerul Economiei şi la Guvern „Am fost minţiţi de toate guvernele care s-au perindat pe la Palatul Victoria“

22 Mar 2018 796

Sindicatul din DMHI promotor al unui proiect de 1,6 milioane de lei

01 Jul 2010 1268