Interviu live Pregătiţi pentru prima ninsoare serioasă? Cum a fost 2018 pentru RAJDP şi care sunt obiectivele acestui an (galerie foto)

Din exterior, 2018 pare să fi fost un an plin pentru angajaţii Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa. Multe şantiere deschise în judeţ, proiecte deblocate, tronsoane de drumuri reabilitate şi, cel mai important, recuperarea decalajelor financiare, care au făcut ca, la un moment dat, regia să fie foarte aproape de insolvenţă. Şi iarna trecută, angajaţii RADJP Constanţa au reuşit să ţină în frâu evenimentele meteorologice specifice, iar Comandamentul de iarnă a funcţionat ireproşabil, inclusiv la capitolul comunicare.

Interviu LIVE cu administratorul special al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa

Luni, 7 ianuarie, ora 12.30, administratorul special al Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Lungoci, vine la Interviu LIVE să vorbească despre:
  • felul cum s-a pregătit regia pentru a face faţă sezonului rece 2019,
  • programul de asfaltări de la nivelul judeţului, despre investiţii,
  • precum şi despre redresarea financiară a RAJDP, care a adus-o de la insolvenţă la profit; mai exact, dacă şi în 2018 au fost sau nu pe profit.​
 

Urmărește luni, 7 ianuarie, ora 12.30, Interviul LIVE pe site-ul ZIUA de Constanța sau pe pagina noastră Facebook

 
Vom afla şi ce planuri are Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa, astfel încât blocajele spre sudul litoralului din timpul sezonului estival să devină istorie, dar şi câţi kilometri de drumuri vor fi asfaltaţi în 2019. 
 
Aşteptăm şi întrebările dumneavoastră pentru invitatul ediţiei, în timp real, pe pagina noastră de Facebook.  
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 1993

RAJDP Constanța organizează licitație pentru executarea unei rigole și a unui drum comunal (document)

01 Jul 2020 2364

Interviu live Lucian Lungoci, administrator special al DJDP - „Până în anul 2020, întreaga rețea de drumuri județene va beneficia de o cale de rulare nouă de covor asfaltic“ (video)

08 Jan 2019 5735

Şase freze din alte judeţe vor ajunge mâine la Constanţa să ajute la deszăpezire

07 Jan 2017 4270

RADJP Constanţa a dat în judecată Primăria comunei Independenţa

17 Oct 2014 4090

Cum a pierdut RAJDP un contract la Mircea Vodă (documente)

09 Jun 2014 3951