Maurer Residence Constanța este o oportunitate serioasă pentru constănțenii care își doresc un spațiu liniștit și gândit cu profesionalism pe care să îl poată numi „acasă“

Maurer Residence Constanța este un proiect ambițios, care transpune în realitate elementele definitorii ale companiei Maurer Imobiliare: calitate, comunitate, implicare, transparență și seriozitate. Echipa Maurer Residence Constanta vine cu oferte speciale pentru constănțenii care își doresc un apartament nou, realizat în condiții deosebite.
 
În ce zonă din Constanța sunt amplasate blocurile ridicate de Maurer Residence Constanța?
 
Toate proiectele Maurer Imobiliare se bazează pe studii de piață amănunțite care includ specificul orașului, zonele cu posibilitate crescută de dezvoltare, zonele care relevă posibilitatea unui stil de viață confortabil și perspectiva dezvoltării pe termen lung a amplasamentului.
 
Și în situația Maurer Residence Constanța, specialiștii noștri au analizat cu multă atenție și exigență parametrii de care ținem cont atunci când propunem un nou proiect și au decis că zona de nord îndeplinește toate exigențele companiei noastre. Așadar, Maurer Residence Constanța se află într-o zonă în plină dezvoltare - zona de nord, vizavi de VIVO Mall, lângă Carrefour, în apropierea bulevardului Tomis. Ne bucurăm că am reușit să implementăm acest proiect într-o zonă atât de bogată în ceea ce privește proximitatea spațiilor comerciale, experiența noastră de peste zece ani în piața imobiliarelor dovedindu-ne că acesta este un factor esențial în succesul unui proiect rezidențial.
 
Cu ce este diferită această zonă față de altele din municipiul Constanța?
 
Pe lângă avantajele menționate anterior, putem să spunem că am ținut cont ca în alegerea zonei să respectăm criteriile care au consacrat succesul Maurer Imobiliare la nivel național. Am ales să nu facem rabat de la normele cartierelor noastre care devin cu adevărat „orașe în interiorul orașelor“.
 
Am ținut cont de exemplul pe care l-a oferit capitala în ceea ce privește dezvoltarea zonei de nord a orașului și ne-am asigurat că putem să implementăm toate criteriile Maurer Imobiliare în ceea ce privește stilul de viață occidental. Ne bucurăm că am reușit, alături de echipele de arhitecți și ingineri, să conturăm un proiect care va avea 30% spațiu verde, de recreere și de joacă (terenuri de sport, parcuri). De asemenea, am insistat ca proiectul să cuprindă spații comerciale, dar și unități de învățământ, tocmai pentru a contribui activ la un stil de viață relaxat.
 
Una dintre marile probleme ale imobilelor o reprezintă fundația, care asigură siguranță și durata de viață a clădirii. Ce trebuie să știe viitorii clienți despre fundația blocurilor construite de Maurer Residence Constanța?
 

Specialiștii alături de care lucrăm au analizat solul pentru a putea identifica soluția optimă. Ne-am dorit să implementăm o variantă sigură care se pretează particularităților solului pe care construim acest proiect, motiv pentru care am apelat la fundațiile continue armate. Ne-am asigurat că riscul de fisurare este minim, tocmai datorită armării corespunzătoare, dar și selecției precaute a materialelor pe care le folosim în construcția blocurilor.
 
Câte unități locative va număra, în final, proiectul Maurer Residence Constanța? 

 
Așa cum am demonstrat în toate proiectele noastre, nu oferim doar apartamente de vânzare, ci gândim în perspectiva construirii unor comunități solide pe termen lung. Avem o viziune complexă și considerăm că succesul întregii companii se datorează într-o mare măsură și acestei viziuni de ansamblu, motiv pentru care am ajuns, la nivel național, la peste 5.500 de apartamente vândute. De aceea, și proiectul Maurer Residence Constanța va cuprinde aproximativ 60 de blocuri a 3.400 de apartamente, un adevărat oraș în interiorul orașului.
 
Care este gradul de ocupare în cadrul proiectului din Constanța?
 
Blocurile B1 și B2 sunt deja pe ultima sută de metri și urmează să fie predate clienților. În ceea ce privește gradul de ocupare, primele patru blocuri au fost deja vândute în integralitate, următoarele apartamente puse la dispoziție pentru vânzare fiind situate în blocurile B5 si B6.
 
La ce preț pot fi achiziționate apartamentele în blocurile ridicate de Maurer Residence Constanța?
 
Prețurile pornesc de la 42.800 de euro pentru garsoniere și ajung la 82.700 de euro pentru apartamentele cu trei camere, depinzând de suprafața apartamentelor, care variază. Prețurile oglindesc gândirea strategică a companiei de a oferi un raport corect calitate-preț. Stadiul în care se vând apartamentele este finisat, iar clienții noștri pot alege dintr-o gamă variată de finisaje, în așa fel încât să personalizeze locuințele după propriile gusturi. Mai multe detalii despre schițe, apartamentele disponibile, prețuri și mobilități de plată pot oferi agenții noștri de vânzări la birourile noastre din strada Milano numărul 21.
 
Cum ați descrie, în câteva cuvinte, proiectul Maurer Residence Constanța?
 
Întregul proiect este o oportunitate serioasă atât pentru constănțenii care își doresc un spațiu liniștit și gândit cu profesionalism pe care să îl poată numi „acasă“, cât și pentru investitorii care au înțeles că zona litoralului are un potențial mare pe termen lung. Este un proiect în spatele căruia se află zeci de profesioniști care muncesc continuu să se adapteze cerințelor pieței și care se asigură că produsul livrat clientului este unul în care s-au investit multă muncă și bucurie de a construi visuri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Client

06 Oct, 2018 09:16

Adevărați profesioniști. Bravo. Construcții in Constanța la superlativ. Felicitări Managerului de Proiect.

Edy

11 Mar, 2018 04:04

Bravo, Maurer! Poate cel mai serios si flexibil constructor, la conditii de plata! Despre calitatea constructiilor nici nu mai incape discutie, totul la superlativ! Keep going

Articole asemanatoare

Avarie RAJA în Constanța. Mai multe cartiere au rămas fără apă la robinete. Când se va relua furnizarea apei

09 Feb 2022 1977

RAJA Constanța. Se oprește apa în mai multe cartiere din municipiu

31 Jan 2022 2874

Atmosferă caldă, presărată cu multă voie bună şi distracţie Primul Crăciun în familie, în comunitatea Maurer Residence Constanţa (galerie foto)

16 Dec 2019 3617

Maurer Residence Constanța Acum este mult mai ușor să ai locuința mult visată

19 Aug 2019 2515

„Le suntem recunoscători celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră“ În cei 13 ani de existență, Maurer Imobiliare a vândut peste 7.000 de locuințe (video)

27 Jul 2019 3030

Acum ai și mai multe motive să îți achiziționezi a doua locuință

13 Feb 2019 3347

Prețuri avantajoase, surprize și noutăți Două showroom-uri, deschise de Maurer Residence Constanța (galerie foto)

04 Dec 2018 4231

Ce pregătește Maurer Residence Constanța clienților săi

18 Oct 2018 4970

Starea de bine de acasă prinde contur la Constanța! Interviu cu Daniela Pătrașcu, administratorul Maurer Residence Constanța

01 Aug 2018 6259