Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa vine la ZIUA LIVE. Traversăm al treilea val al pandemiei, vom intra din nou în carantină?


Interviu LIVE marți, 16 martie de la ora 16.30, cu Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa.

Temele pe care le vom aborda în această discuție:
  • Municipiul Constanța și alte opt localități se află în scenariul roșu;
  • Aflăm de la reprezentantul Guvernului în teritoriu cum se desfășoară campania de vaccinare la nivelul județului dar și ce șanse există ca începutul lunii aprilie să găsească UAT-uri din județul Constanța în carantină,
  • Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa va face o trecere în revistă a situației pe care o traversăm.


Municipiul Constanța și alte opt localități se află în scenariul roșu după ce rata de incidență a trecut de 3 la mia de locuitori.
Potrivit hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în această perioadă sunt interzise funcționarea sălilor de spectacole, a cinematografelor, a teatrelor și a altor instituții de acest gen iar localurile sunt închise la interior. La finalul perioadei,  în funcție de rata de incidență care va exista la momentul respectiv, se vor lua și alte măsuri.

În ceea ce privește școlile, elevii din ciclul primar și preșcolarii vor continua să meargă fizic la ore, iar pentru clasele terminale de gimnaziu și liceu se permite prezența în sălile de curs a maximum jumătate de clasă.

Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa va face, marți, 16 martie de la ora 16.30  la ZIUA Live, o trecere în revistă a situației pe care o traversăm.

Aflăm de la reprezentantul Guvernului în teritoriu cum se desfășoară campania de vaccinare la nivelul județului dar și ce șanse există ca începutul lunii aprilie să găsească UAT-uri din județul Constanța în carantină.

La ZIUA LIVE discutăm și despre legalitatea actelor emise de autoritățile publice locale din județ, despre localitățile în care nu au fost numiți încă viceprimari sau unde Consiliile Locale nu funcționează din cauza tensiunilor politice.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Prim-procurorul Mihai Alexandru Stanciu - „În ultimele luni, numărul infracțiunilor sexuale asupra minorilor a crescut”

23 Jun 2021 279

ZIUA LIVE. Regulament pentru taximetriștii constănțeni. Ce obligații și nemulțumiri au?

23 Jun 2021 434

ZIUA LIVE. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, fruntaș la trimiteri în judecată. Ce spune șeful parchetului

23 Jun 2021 1018

ZIUA LIVE. Vom avea nopți tropicale. Trecem foarte rapid la temperaturi de 20-21 de grade noaptea. Nu vor lipsi nici precipitațiile

23 Jun 2021 642

ZIUA LIVE Dumitru-Marius Coțofan, directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea- „Marea aduce multă sănătate și atunci când vremea este urâtă“

22 Jun 2021 545

ZIUA LIVE. Vara își intră în drepturi? Cum va fi vremea în iulie și august pe litoral

21 Jun 2021 1145

Cătălin Filișan, avocatul care iubește Constanța, nu Politica

19 Jun 2021 1219

ZIUA LIVE. 40 dintre terenurile din Dosarul Retrocedărilor au fost recuperate, mai puțin de jumătate

18 Jun 2021 1235

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța

17 Jun 2021 1554

ZIUA LIVE Directorul OCPI, Dorin Grecu Sasu, despre Programul național de cadastru și carte funciară

17 Jun 2021 583

ZIUA LIVE. De ce este nevoie de cadastrarea județului și ce impact va avea acest proiect, atât în mediul rural cât și urban?

16 Jun 2021 1175

ZIUA LIVE. Septimiu Bourceanu(PNL) - „Ținta mea numărul unu este să deschidem Constanța. Trebuie să joace un rol foarte important în agenda națională”

16 Jun 2021 872

ZIUA LIVE. Ce spune senatorul Septimiu Bourceanu despre întreținerea spațiilor verzi în Constanța

15 Jun 2021 691

ZIUA LIVE. Septimiu Bourceanu „Proiectul cel mai dificil pe care ni l-am propus este unirea Constanței”

15 Jun 2021 868

ZIUA LIVE. Alegeri în PNL Constanța la final de săptămână! Cine vrea să-i conducă pe liberalii din Consiliul Local Municipal?

14 Jun 2021 1751