Tu ești divină Interviu cu scriitoarea Nicoleta Nussthaler. Iubirea este în doi egal. El este întreg, eu sunt întreagă. Venim să dăm din surplus

Nicoleta Nussthaler
  • Nicoleta Nussthaler îi propune individului aflat la răscruce să fie regizorul propriei vieți, abandonând imixiunile de orice fel, ‘’s-o ia de la capăt’’. -Mihail Soare, august 2021.

Volumul Tu ești di(vină) – 30 lingurițe de înțelepciune este aparut la editura Sfantul Ierarh Nicolae si este a doua carte pe care ne-o propune Nicoleta Nussthaler. Prima sa carte se intituleaza Vindecarea Feminității - 5 indemnuri spre împlinire, lansată în 2017( titlul initial- Știam că o să vii în alb).

Născuta in 1974 la Constanța, Nicoleta Nussthaler a urmat studii universitare inclusiv masterat.

Pe parcursul vieții însă, a preferat roluri de asistent manager, recepționer hotel, artist fotograf. Prin intermediul acestora a putut să fie un mediator între angajator si angajati, manager și client, ulterior să lucreze direct cu oamenii, iar astfel a învățat foarte multe despre comunicarea și relationarea dintre oameni.

Este un observator conștient al stărilor sale interioare, al relațiilor dintre oameni și un fin detector al modelelor greșite care se cer uneori respectate. Spirit liber, exploratoare a sufletului, practicantă a echilibrului interior.

Ea a răspuns întrebărilor despre echilibrul interior, iubire, libertate, iertare și iluminare!

Una dintre cele mai relevante întrebări pe care ar trebui să ni le punem este „Cine sunt eu? Cine vreau sa fiu?” Cum ai răspunde la această întrebare?
 
”Cine vrei să devii, este un al doilea pas după cine sunt eu, adică în momentul în care reușești să te desprinzi de cine ești tu, de ceea ce cred alții ca ești tu. Cum cine ești tu? Nu te iei după alții. Noi de fapt, noi cam așa operăm în viată, dupa ceea ce ne zic alții. Spun că tu ești monstru, ești urât, tu ești gras, tu ești bun, tu ești rău.

Până dăm toată treaba asta  la o parte, ani de zile de muncă interioară, atunci ne ducem la noi, la cine suntem noi  și ne dăm seama că suntem un suflet de fapt și nu ne confundăm cu programarea, cu programele mentale  pe care le-am luat de la părinți sau de la societate.


Abia  apoi, în momentul în care iți faci o idee despre cam cine ești tu, adică cine ești tu ca suflet pe această planetă, despre ce este viața, despre profunzimea vieții, nu despre superficialitatea pe care o vedem astăzi, despre materialism, despre parteade suflet, abia apoi incepi sa aprofundezi și să înțelegi cine ești.

Abia atunci îți dai seama că ai în control, că poți să manifești, să materializezi  și să atragi în realitatea ta un potențial „tu” care de fapt există.

Se spune ca timpul este linear și că noi mergem în aceste puncte,  iți faci o imagine despre cine ești tu, dar e un pic pur în viitor și așa ajungi la cine ești tu, la cine vrei sa fii dar asta pentru că tu deja ești! În sinea ta tu știi, e ca si cum tu ești, dar mintea conține și zbuciumul celorlalți și tu confunzi vocile celorlalți cu cine ești tu!
 
Ai avut un moment ca o revelație, un moment de ”AHA”?

„Sunt atatea domenii „AHA”! Acum este un moment aha!

Ne conectăm cu ceilalți, trăim cu ceilalți dar viața este despre a evolua. Aceste  aha-uri iți vin de la conectarea cu divinul. Am avut multe momente de aha dar vezi că, de obicei nu prea ascultăm, e lipsa de încredere.

Avem acele flashuri, dar avem lipsa de intuiție, pentru ca pare ceva de necrezut, ne vin flashuri. Prima data șopteste vag și vorbeste mai tare. Dupa aceea țipă la tine. Dacă simți că nu vrei să faci un lucru.”


Cei mai multi oameni caută în afara lor, în ceilalți, ceea ce au ei nevoie. Unde ar trebui să ne uităm?

„Ceilalți sunt oglinzile noastre. Puțini sunt cei care pot să admire. Să spunem că eu admir un om care  este de succes, este sociabil, intuitiv, eu consimt dar nu o manifest.

Oamenii sunt oglinzile noastre!

Dacă mie mi se pare că un om este un mitocan, asta poate sa fie, că este din orgoliu sau poate să însemne că tu ești un suflet mai evoluat și îti arată că odată ai fost și tu așa. Acum ești în compasiune cu ei

Oamenii au traume, de asta se poartă nefiresc, se poartă rău din durere, pentru că au traume.”


Cum putem descoperi iubirea adevarată?

„Eu am considerat că printr-un partener voi găsi iubirea adevarata.

După acest proces până m-am regăsit când m-am găsit și m-am regăsit mi-am dat seama că iubirea este în mine. Iubirea este un sentiment, este viață.

Daca în tine nu există iubirea divină, nu cea bazată pe nevoi, cu ego, cu dorințe, nevoi. Iubirea aceasta pe care o gasești în interiorul tău sau o gasești când evoluezi către tot ce există pe pământ.  Este grijă,  afecțiune, respect.

Iubirea de sine este înțeleasă ca narcisism câteodată. Cei ma mulți oameni cred că iubirea dee sine este un egoism.
Cand ești în avion iți pui ție masca și după aceea celuilalt.

Daca eu nu sunt bine, ce-i ofer celuilalt? Numai ceva rău, o vibrație joasă. Iubirea este în doi egal. El este întreg, eu sunt întreagă. Venim să dăm din surplus.

Poate să existe iubire între oameni care nu au nimic. Flăcările gemene sunt suflete pereche. Acolo nu se trăiește ca intr-un cuplu normal, dar explică o iubire atât de profundă!

Iubirea nu este atracție fizică. Este trupește, mental și emoțional.”

Cum îi putem ierta pe cei ce ne-au rănit? Cum ne iertăm pe noi înșine când ne învinovățim?

„Vina este pentru că noi așa am fost crescuți, cu energie joasă. Când sufletul vine pe pământ când se întrupează , vine curat.

Cei sapte ani de acasă, copilul este viața în manifestare. Prin acest act de domesticire, le taie toată autenticitatea.

Sunt oameni la 40 sau 50 de ani care se poartă exact cum a spus mămica. Rămân in programare.

Ei conștient sunt adulti, responsabili dar reactionează ca niște copii.

Asta e datoria noastră. Până la 18 ani poți să dai vina pe părinți. După 18 ani, te mai trezești! La 40 spun că viața noastră este principala responsabilitate.”

Ce căutăm?

„Oamenii cauta fericirea.

Caută să fie fericiti măcar 5 minute, o ora. Barbații beau pentru că au traume neînțelese .

Oamenii raniți, spre exemplu barbații de succes se închid emoțional și devin workaholici și caută acea împlinire sufletească, dar este greșit. Își caută o persoană de viată dar o caută în cluburi . Dansul este extraordinar. Ideea e că depinde unde cauți și ce vrei să atragi.

Daca vrei să atragi un om care citește foarte mult, un partener, o companie placută, nu te duci in club.”

Ați vorbit despe un tărâm al luminii. Cum descoperim acest tărâm al luminii?

„Este atunci cand te conectezi cu spiritul tău, este o experiența etraordinară. Se spune că sufletul cand este în afara acestei planete, nu are posibilitatea să experimenteze lucrurile pamantesti. Este o bucurie extraordinară în tine, te trezești bucuros!”
 
Ce se întamplă cu cei care sunt copleșiți de probleme și nu pot să mai vadă miracolele din viața lor?

„Sunt mai multe trepte când ne putem schimba viața și atunci poți să profiți numerologic- 36 sau 44. Viața te pune în niște situații,  oamenii nu au curaj și credeam că oamenii au dreptate.

Mama îmi spunea să fiu modestă, fii modesta! Deși nu făceam lucruri extravagante, ieșeam după linia lor. Oamenii au nevoie sa se inspire de la cei care s-au trezit.

Să transmit aceste mesaje oamenilor ca sa-i lumineze. Eu sunt un canal care transmite mai departe.

Transmit prin carțile mele aceste mesaje ca sa-i lumineze sper ca, cărțile mele sa ajungă la cât mai mulți oameni. Sunt în slujba semenilor mei.”
 
Cum reusim sa atragem in jurul nostru oamenii oamenii pe care ni-i dorim , cu care vibram?
 
„Ceea ce te înconjoară reflectă ceea ce este în  interiorul tău.”
 
 
 
 Citește și: Lansare de carte la Constanța. Tu ești di(vină) – 30 lingurițe de înțelepciune (GALERIE FOTO+VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 378

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 509

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 725

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 516

Interviu online cu voleibalista Alexandra Spînoche, căpitanul CSM Constanța „E o plăcere să mă întorc acasă și să joc pentru orașul meu“

16 Apr 2024 1053

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 570

Mircea Geoană, a acordat un interviu cotidianului britanic „The Telegraph” - „Alianța transatlantică este vitală“

11 Apr 2024 404

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 585

ZIUA LIVE În ce direcție se îndreaptă orașul Mangalia? (VIDEO)

09 Apr 2024 645

Interviu online cu avocata Maria Neagu, din cadrul Baroului Constanța - Sistemul judiciar din România, prin ochii unui tânăr avocat stagiar

07 Apr 2024 984

ZIUA LIVE Proiecte candidaților PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman din județul Constanța (VIDEO)

04 Apr 2024 1140

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1968

„Prioritatea numărul unu sunt utilitățile“ ZIUA LIVE. Candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu prezintă planurile sale pentru administrația locală (VIDEO)

02 Apr 2024 612

ZIUA LIVE Viziunea și strategia pentru renașterea comunei Agigea. Interviu cu candidatul APA la Primăria Agigea, Gabriel Ciobanu

01 Apr 2024 1106

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 753