ZIUA LIVE. Adâncirea crizei politice, refacerea USL sau refacerea coaliției PNL - USR PLUS?

  • Stelian Ion este membru al Biroului Național al USR PLUS, în urma voturilor primite de la delegații de la Congresul partidului
  • Deputatul consideră că trăim zile irosite în care președintele îl ține artificial în funcție pe Florin Cîțu și prelungește criza politică din România
  • Argumentele le aflăm la ZIUA LIVE, joi, 7 octombrie de la ora 14.00
  • Care este strategia USR PLUS Constanța, după tragedia produsă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
     
Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion este membru al Biroului Național al USR PLUS, în urma voturilor primite de la delegații de la Congresul partidului.
 
Din această postură, Ion afirmă că există două posibilități: fie USR PLUS reintră în Guvern dacă va fi un alt premier și noul premier își asumă respectarea programului de guvernare și recuperarea rapidă a reformelor amânate, fie, partidul va face o opoziție puternică în Parlament și cu proiecte și inițiative legislative de reformă.
 
USR PLUS nu va accepta și nu va negocia o altă coaliție, în afara celei cu PNL și UDMR.
 
Deputatul consideră că trăim zile irosite în care președintele îl ține artificial în funcție pe Florin Cîțu și prelungește criza politică din România.
 
Argumentele le aflăm la ZIUA LIVE, joi, 7 octombrie de la ora 14.00.
 
Discutăm cu Stelian Ion și despre campania de vaccinare din România, în condițiile în care ne aflăm în cea mai dificilă situație de la debutul pandemiei COVID-19, în condițiile în care zilnic se ating recorduri negative în gestionarea crizei sanitare, dar și despre strategia colegilor săi de la Constanța, după tragedia produsă la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 492

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 511

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 569

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 733

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 496

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 648

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 794

Sănătatea locuitorilor în pericol USR Constanța a sesizat Garda de Mediu în legătură cu poluarea din zona străzii Baba Novac !

05 Apr 2024 649

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Tandemul pe care îl fac cu Bogdan Bola pentru Primărie înseamnă foarte mult. Și susținerea PMP-ului este importantă”! (VIDEO)

29 Mar 2024 749

ZIUA LIVE Președintele USR Constanța, Stelian Ion - „Și așa cum am gândit alianța, ea este formula cu care noi intenționăm să câștigăm primăria” (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 653

Stelian Ion despre Horia Constantinescu, contracandidatul său din partea PSD Constanța "Un comisar poate să devina un interlop, dar un interlop nu va putea fi niciodată comisar" (VIDEO)

28 Mar 2024 873

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 896

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 745

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 819

Oficial! Stelian Ion și Claudiu Iorga Palaz, candidații din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța

20 Mar 2024 799