ZIUA LIVE. Avocatul Ionel Hașotti, din cadrul Baroului Constanța, despre provocările continue ale acestei frumoase, dar solicitante profesiiInterviu LIVE miercuri, 14 iulie, ora 14.00, cu avocatul Ionel Hașotti, din cadrul Baroului Constanța
 
  • Avocatul Ionel Hașotti a primit recent Premiul „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu“, distincție înmânată de actualul decan al Baroului Constanța, avocatul Cătălin Filișan.
  • Fost vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România și fost membru al Comisiei Permanente a Uniunii Avocaților din România, apărătorul constănțean Ionel Hașotti a luptat mereu pentru dezvoltarea și apărarea profesiei de avocat, iar rezultatele muncii sale se văd și astăzi.
  • Miercuri, 14 iulie 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, avocatul Ionel Hașotti ne va vorbi despre ce înseamnă să fii avocat în România și despre provocările continue ale acestei frumoase, dar solicitante profesii.
  • Voce puternică pe plan local, invitatul va aborda și probleme de interes ale orașului, de care se lovesc cetățenii, indiferent de statutul ori profesia lor.
 

Fost prodecan și, de două ori, decan al Baroului Constanța, avocatul Ionel Hașotti a primit recent Premiul „Avocat Ion C. Theodorescu-Valahu“, distincție înmânată de actualul decan, avocatul Cătălin Filișan.
 
Cu o exemplară carieră, ce servește adesea, drept sursă de inspirație pentru colegii mai tineri, avocatul Ionel Hașotti și-a legat numele de existența actualului sediu al Baroului Constanța, de pe strada Traian nr. 24B, în plin centru al justiției constănțene.
 
Fost vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România și fost membru al Comisiei Permanente a Uniunii Avocaților din România, apărătorul constănțean a luptat mereu pentru dezvoltarea și apărarea profesiei de avocat, iar rezultatele muncii sale se văd și astăzi.
 
Miercuri, 14 iulie 2021, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE, avocatul Ionel Hașotti ne va vorbi despre ce înseamnă să fii avocat în România și despre provocările continue ale acestei frumoase, dar solicitante profesii.
 
Voce puternică pe plan local, invitatul va aborda și probleme de interes ale orașului, de care se lovesc cetățenii, indiferent de statutul ori profesia lor.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA Live. Alex Baciu, artist – „Peste 40 de ani, mă văd în nacelă, în baston și cu trafaletul”

18 Sep 2021 645

ZIUA LIVE Șeful ISJ Constanța, Sorin Mihai, despre tabloul general al învățământului constănțean în contextul pandemiei

17 Sep 2021 457

ZIUA LIVE. Alex Baciu, despre viața de artist

17 Sep 2021 394

ZIUA LIVE. Prefectura Constanța ar putea solicita modificarea unor prevederi din Regulamentele parcărilor și cel privind accesul auto în Piața Ovidiu

17 Sep 2021 1145

ZIUA LIVE. Alex Baciu, artistul care a pictat cea mai mare pictură murală care purifică aerul

16 Sep 2021 923

ZIUA LIVE Silviu Coșa. „O informare corectă și coerentă este ceea ce ne dorim”

16 Sep 2021 335

ZIUA LIVE Prefectul judeţului Constanța, Silviu Coşa, despre valul 4 al pandemiei

16 Sep 2021 553

ZIUA Live. „Sigur avem printre noi prieteni virtuali care mâine-poimâine ajung la închisoare“

16 Sep 2021 738

LIVE Constanța. Ziua cea mare! Cununia civilă pentru Simona Halep și Toni Iuruc. „Da!“ și petrecere ca în povești (galerie foto)

15 Sep 2021 3832

ZIUA LIVE Magistratul Zafer Sadîc, despre destinatarii „ascunși“ ai postărilor ce implică poze cu minori

15 Sep 2021 781

ZIUA LIVE. Vom avea din nou restricții în această toamnă? Scenariul prefectului județului Constanța!

15 Sep 2021 1316

ZIUA LIVE. Expunerea minorilor în spațiul public, tentația pe care părinții cu greu o pot învinge

14 Sep 2021 1088

ZIUA-n amiaza mare Cristian Bărhălescu, vicepreședintele ANAT Sud-Est - „Eforie Nord - cea mai vizitată stațiune în acest sezon”

10 Sep 2021 516

ZIUA LIVE. Pe cine pariază, primarul PNL, Florin Mitroi, pe Cițu sau pe Orban?

10 Sep 2021 1398

ZIUA LIVE Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi despre revenirea în grădinițe și școli a elevilor și preșcolarilor din comună

09 Sep 2021 964