ZIUA LIVE. Colonelul Amarandei, despre evenimentele care au împins limitele pompierilor constănțeni mai departe decât se credea omenește posibil
Interviu LIVE miercuri, 21 iulie, ora 15.00, cu colonelul Cristian Mihail Amarandei, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea
  • Cele cinci luni petrecute de colonelul Amarandei la comanda ISU Dobrogea nu au fost lipsite de emoții puternice, evenimente neprevăzute, urgențe în care pompierii aflați în subordinea colonelului au fost chemați să răspundă pentru viețile a zeci, poate chiar sute de oameni, uneori pierzând în lupta cu moartea, dar fiind clari îngeri păzitori pentru fiecare viață salvată.
  • Incendiul de pe bulevardul Mamaia, din Constanța, în timpul căruia o femeie s-a aruncat de la balcon, incendiul neobișnuit din zona Far, care se manifesta cu flacără sub pământ, bebeluși blocați în mașină, oameni blocați în lift, zeci de persoane salvate de la înec și, nu în ultimul rând, exploziile de la Petromidia și Celco, în zile consecutive.
  • Toate acestea sunt evenimente care au împins limitele umane ale profesiei de pompier încă mai departe decât se credea omenește posibil.
  • Despre toate aceste evenimente și cum au fost trăite acestea din interior, de către oamenii care au trecut prin ele, discutăm miercuri, 21 iulie 2021, de la ora 15.00, cu inspectorul șef al ISU Dobrogea, colonelul Cristian Mihail Amarandei, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE.
 
Colonelul Cristian Mihail Amarandei a preluat conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea la data de 4 februarie 2021, fiind împuternicit pe funcția de inspector șef pentru o perioadă de șase luni.
 
La momentul împuternicirii la comanda inspectoratului din Constanța, colonelul deținea funcția de inspector șef al ISU „Nicolae Iorga“ al județului Botoșani.
 
Cele cinci luni petrecute la comanda ISU Dobrogea nu au fost lipsite de emoții puternice, evenimente neprevăzute, urgențe în care pompierii aflați în subordinea colonelului au fost chemați să răspundă pentru viețile a zeci, poate chiar sute de oameni, uneori pierzând în lupta cu moartea, dar fiind clari îngeri păzitori pentru fiecare viață salvată.
 
Incendiul de pe bulevardul Mamaia, din Constanța, în timpul căruia o femeie s-a aruncat de la balcon, incendiul neobișnuit din zona Far, care se manifesta cu flacără sub pământ, bebeluși blocați în mașină, oameni blocați în lift, zeci de persoane salvate de la înec și, nu în ultimul rând, exploziile de la Petromidia și Celco, în zile consecutive.
 
Toate acestea sunt evenimente care au împins limitele umane ale profesiei de pompier încă mai departe decât se credea omenește posibil.
 
Despre toate aceste evenimente și cum au fost trăite acestea din interior, de către oamenii care au trecut prin ele, discutăm miercuri, 21 iulie 2021, de la ora 15.00, cu inspectorul șef al ISU Dobrogea, colonelul Cristian Mihail Amarandei, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE.
 

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA Live. Alex Baciu, artist – „Peste 40 de ani, mă văd în nacelă, în baston și cu trafaletul”

18 Sep 2021 531

ZIUA LIVE Șeful ISJ Constanța, Sorin Mihai, despre tabloul general al învățământului constănțean în contextul pandemiei

17 Sep 2021 442

ZIUA LIVE. Alex Baciu, despre viața de artist

17 Sep 2021 382

ZIUA LIVE. Prefectura Constanța ar putea solicita modificarea unor prevederi din Regulamentele parcărilor și cel privind accesul auto în Piața Ovidiu

17 Sep 2021 991

ZIUA LIVE. Alex Baciu, artistul care a pictat cea mai mare pictură murală care purifică aerul

16 Sep 2021 868

ZIUA LIVE Silviu Coșa. „O informare corectă și coerentă este ceea ce ne dorim”

16 Sep 2021 333

ZIUA LIVE Prefectul judeţului Constanța, Silviu Coşa, despre valul 4 al pandemiei

16 Sep 2021 440

ZIUA Live. „Sigur avem printre noi prieteni virtuali care mâine-poimâine ajung la închisoare“

16 Sep 2021 720

LIVE Constanța. Ziua cea mare! Cununia civilă pentru Simona Halep și Toni Iuruc. „Da!“ și petrecere ca în povești (galerie foto)

15 Sep 2021 3753

ZIUA LIVE Magistratul Zafer Sadîc, despre destinatarii „ascunși“ ai postărilor ce implică poze cu minori

15 Sep 2021 738

ZIUA LIVE. Vom avea din nou restricții în această toamnă? Scenariul prefectului județului Constanța!

15 Sep 2021 1296

ZIUA LIVE. Expunerea minorilor în spațiul public, tentația pe care părinții cu greu o pot învinge

14 Sep 2021 1084

ZIUA-n amiaza mare Cristian Bărhălescu, vicepreședintele ANAT Sud-Est - „Eforie Nord - cea mai vizitată stațiune în acest sezon”

10 Sep 2021 509

ZIUA LIVE. Pe cine pariază, primarul PNL, Florin Mitroi, pe Cițu sau pe Orban?

10 Sep 2021 1391

ZIUA LIVE Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi despre revenirea în grădinițe și școli a elevilor și preșcolarilor din comună

09 Sep 2021 956