ZIUA LIVE. Cum să păstrăm vie flacăra credinței, în vremuri tulburi

  • Miercuri, 6 aprilie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este părintele Dănuţ Marius Bertea - preot paroh al Parohiei Buna Vestire, din Constanța.
  • Acesta ne va vorbi despre lucrurile frumoase care se întâmplă în biserică, despre sprijinul pe care îl acordă aceasta dezvoltării personale a tinerilor, dar și despre modul în care biserica ne ajută în aceste momente grele prin care trece lumea întreagă.
  • De asemenea, părintele ne va vorbi și despre Concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea“, organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic – educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Am ajuns deja de câteva săptămâni bune să trăim vremuri despre care citeam înainte doar în cărțile de istorie.
 
Pandemie, războaie, mine pe mare, accidente în armată, iar exemplele nu se opresc aici.
 
În societatea tehnologizată în care trăim, atenția ne este mai degrabă captată de gadget-uri menite să ne distreze cu orice preț, ceea ce ne face să ne petrecem tot mai puțin timp gândind și reflectând inclusiv la ceea ce se întâmplă în jurul nostru.
 
Iar cel mai greu să se desprindă din acest consum continuu de tehnologie pare să fie pentru tineri și cei mici.
 
În întreg acest context, mai ales în momente pe care le trăim în ultimul timp, este important să știm cum putem păstra vie flacăra credinței.
 
Miercuri, 6 aprilie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este părintele Dănuţ Marius Bertea - preot paroh al Parohiei Buna Vestire, din Constanța, care ne va vorbi despre lucrurile frumoase care se întâmplă în biserică, despre sprijinul pe care îl acordă aceasta dezvoltării personale a tinerilor, dar și despre modul în care biserica ne ajută în aceste momente grele prin care trece lumea întreagă.
 
De asemenea, părintele ne va vorbi și despre Concursul Național Catehetic „Rugăciunea în viața mea“, organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic – educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 158

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 404

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 444

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 565

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 684

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 451

ZIUA LIVE Semiran Abdurefi, președinte USR Mangalia, candidat la fotoliul de primar al Municipiului Mangalia (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 863

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 10 aprilie 2024

10 Apr 2024 278

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 714

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 469

ZIUA LIVE În ce direcție se îndreaptă orașul Mangalia? (VIDEO)

09 Apr 2024 615

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 573

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 633

ZIUA LIVE Proiecte candidaților PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman din județul Constanța (VIDEO)

04 Apr 2024 1078

ZIUA LIVE Ce proiecte au candidații PNL pentru primăriile comunelor Cobadin și Tortoman (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 658