ZIUA LIVE. Este nevoie de regulament pentru Peninsula Constanța? Ce spun rezidenții

  • Invitat al emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 aprilie, de la ora 14.00, este Daniela Ghițoi, rezident al Peninsulei Constanța.
  • Reclamant în procesele deschise de persoanele fizice pentru suspendarea, dar și pentru anularea regulamentului, Daniela Ghițoi este, totodată, administrator al grupului de Facebook „Zona Peninsulară – grup cetățenesc“ și membru fondator al Asociației TACT – Tomis Așa Cum Trebuie.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta , unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Înainte de Paște, Curtea de Apel Constanța a decis suspendarea definitivă a Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a Constanței, până la judecarea definitivă a cererii de anulare a acestuia.
 
Barierele de acces fuseseră ridicate încă din luna decembrie 2021, când Tribunalul admisese, în primă instanță, cererea privind suspendarea acestuia, decizia fiind executorie.
 
Astfel, în prezent, accesul în zonă nu mai este restricționat.
 
Pe parcursul desfășurării proceselor pentru suspendarea Regulamentului, la instanță a fost depus și documentul Prefecturii Constanța, prin care se aduce la cunoștința administrației publice locale o serie de aspecte legate de forma actuală a regulamentului.
 
În întreg acest context, invitat al emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 aprilie, de la ora 14.00, este Daniela Ghițoi, rezident al Peninsulei Constanța, reclamant în procesele deschise de persoanele fizice pentru suspendarea, dar și pentru anularea regulamentului, precum și administrator al grupului de Facebook „Zona Peninsulară – grup cetățenesc“ și membru fondator al Asociației TACT – Tomis Așa Cum Trebuie.
 
Daniela Ghițoi ne va explica despre modul în care influențează regulamentul, în forma actuală, viața persoanelor care locuiesc sau își desfășoară activitatea în Zona Peninsulară, despre problemele pe care le ridică studiul de impact pe care s-a bazat elaborarea acestuia, dar și despre cum ar arăta un regulament pentru această zonă, care să țină cont atât de nevoia de protejare a acesteia, dar și de oamenii care trăiesc sau lucrează acolo.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta , unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Facem Live pe rețelele de socializare de la un accident? Ce spun salvatorii

30 Jun 2022 498

ZIUA LIVE Cum se pregătesc salvatorii SMURD pentru misiuni. Ce trebuie să facem într-o situație de urgență

29 Jun 2022 436

ZIUA LIVE. După 9 luni de „moarte clinică”, Spitalul de Boli Infecțioase se pregătește timid să reintre în circuitul public (VIDEO+ GALERIE FOTO)

29 Jun 2022 1032

ZIUA LIVE. Managerul SCBI Constanța, despre starea spitalului la 9 luni de la incendiu (VIDEO)

28 Jun 2022 601

ZIUA LIVE. Cum se pregătesc salvatorii de vieți?

28 Jun 2022 676

ZIUA LIVE. Ce se întâmplă la SCBI la 9 luni de la incendiul care a dus la închiderea spitalului?

27 Jun 2022 894

LIVE TEXT 24 iunie 2022 - „Ziua Avocatului Român“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Jun 2022 1119

ZIUA LIVE. Pensionările „controversate“ din MAI! „Cel mai adesea, vârsta de pensionare se poate reduce cu nouă sau zece ani“

23 Jun 2022 680

ZIUA LIVE Valentina Matea, despre creșterea salariilor aleșilor locali. Ce se întâmplă cu celelalte categorii (VIDEO)

22 Jun 2022 557

ZIUA LIVE. PSD Constanța își va anunța candidatul la Primărie în toamna acestui an (VIDEO)

22 Jun 2022 840

ZIUA LIVE George Vișan - „Echipa PSD Constanța va veni la alegerile locale cu un candidat care va câștiga“ (VIDEO)

21 Jun 2022 935

ZIUA LIVE George Vișan, director comercial la CN APM Constanța. „Căutăm soluții pentru afluxul de cereale către Portul Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jun 2022 569

ZIUA LIVE. Cresc salariile primarilor. Pe când ale polițiștilor?

21 Jun 2022 745

ZIUA LIVE. Situația sufocantă din Portul Constanța în contextul războiului din Ucraina!

20 Jun 2022 1030

EXCLUSIV! Ce spune Chițac despre soarta „bisericii de pe trotuar”. „Este un ordin primit!” (VIDEO)

17 Jun 2022 1127