ZIUA LIVE. Gheorghe Donțu va contesta în instanță decizia de excludere din PSD Constanța

  • Donțu a fost exclus din PSD după ce ar fi votat în ședința de Consiliul Județean un proiect al PNL
  • Marți, 8 iunie de la ora 14.00 Gheorghe Donțu vorbește la ZIUA LIVE despre decizia de excludere, despre motivele reale din spatele acesteia dar și despre ce pași va urma în instanță pentru contestarea deciziei

Consilierul județean Gheorghe Donțu a fost exclus din PSD după ce ar fi votat în ședința de Consiliul Județean un proiect al PNL privind repartizarea unor sume de bani către UAT-urile din județul Constanța.

Decizia care a fost luată în cadrul Biroului Permanent Județean al partidului din 28 mai a.c.va împieta și asupra mandatului său de ales local.

Marți, 8 iunie de la ora 14.00 Gheorghe Donțu vorbește la ZIUA LIVE despre decizia de excludere, despre motivele reale din spatele acesteia dar și despre ce pași va urma în instanță pentru contestarea deciziei.

„Nu este prima dată când trec prin așa ceva. Ca să fac o glumă la modă, mă simt acum ca la rapel. Voi contesta decizia și voi vedea ce va urma apoi“- a precizat Gheorghe Donțu pentru ZIUA de Constanța în ziua în care a aflat despre hotărârea colegilor săi.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.