ZIUA LIVE. Pe cine pariază, primarul PNL, Florin Mitroi, pe Cițu sau pe Orban?

  • Primarul Florin Mitroi a fost invitat la ZIUA LIVE
  • În localitate se lucrează la drumuri, la canalizare, la alimentare cu apă, la schimbarea lămpilor și la o a treia biserică făcută de la zero
  • Localitățile au nevoie de fonduri în continuare Important este ca atunci când iei fonduri să știi unde le folosești
  • Trebuie să apărăm, ca partid, interesele constănțenilor
  • Eu prefer un lider mai tradiționalist!
  • În calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța, Florin Mitroi spune că misiunea Asociației este să monitorizeze și să se asigure că Regia Județeană de Apă să nu mai fie căpușată
 
Primarul Florin Mitroi  a vorbit la ZIUA LIVE despre proiectele aflate în derulare, prin intermediul cărora continuă dezvoltarea comunei Valu lui Traian.
„Se lucrează la drumuri, la canalizare, la alimentare cu apă, la schimbarea lămpilor. Se lucrează la o a treia biserică făcută de la zero, pe mandatul lui Florin Mitroi. Nu m-am îmbogățit de când am devenit primar. Majoritatea oamenilor mă cunosc, și nu este genul meu să spun ceva care nu este adevărat.
 
Nu sunt un om să mă vait din orice. Pandemia nu ne-a afectat foarte mult în ceea ce privește proiectele. Eu mi-aș dorit să fac mult mai mult în localitate, dar din păcate, merge mult mai greu, din pricina birocrației la nivel național”, a precizat Mitroi.

Avem nevoie de fonduri în continuare!

Am discutat și despre programul „Anghel Saligny", dedicat autorităților locale, un proiect în valoare de 50 de miliarde de lei.
„Din ceea ce am văzut și eu la TV, vorbim de USR PLUS. Problema unora dintre ei, este că primarii fură. Majoritatea fondurilor pe care eu le-am atras în comuna noastră au fost și prin Ministerul Dezvoltării.


Florin Mitroi, primar Valu lui Traian


Am avut multe controale, verificări. Ei au primit primarul ca pe o minge de ping-pong.

Florin Mitroi a fost și el tânăr, a avut mai puțină experiență, nu spun neapărat că au ceva cu mine. Oamenii din partidul meu, se întâlneau la acel moment cu partea adversă, iar Florin Mitroi a avut mult de suferit. Important este că s-a terminat așa cum trebuia, cu bine. 

Avem nevoie de fonduri în continuare! Important este ca atunci când iei fonduri să știi unde le folosești. Ne extinde, trăim, muncim, ne înmulțim!

Consider că avem nevoie de bani! Eu aș distribui banii pentru UAT-URI de jos în sus, de la cei care nu au canalizare”, a mai spus primarul comunei Valu lui Traian.
În calitate de vicepreședinte al organizației județene al PNL Constanța, am vrut să știm cum privește Florin Mitroi meciul politic din interiorul PNL, cu mai puțin de trei săptămîni înainte de Congresul în cadrul căruia va fi ales noul lider al liberalilor.

Pe scurt, pe cine pariază, Florin Mitroi, pe Cițu sau pe Orban?

„În mod normal ar trebui să luăm o decizie unanimă în cadrul organizației. Am trăit ani în care nu eram la aceeași masă. Bogdan Huțucă este un om sincer, care nu alergă după funcții și după avantaje. Asta m-a făcut să vin alături de el. El încearcă să ia feedback de la toți colegii.

Noi trebuie să apărăm, ca partid, interesele constănțenilor. După cum știți eu sunt mai tradiționalist”, a explicat Florin Mitroi.
Întrebat de ce vrea astăzi, președintele Iohannis înlăturarea lui Orban de la conducerea PNL?, primarul din Valu lui Traian, a afirmat: „Nu știu. Întrebați-mă de Valul lui Traian și vă răspund despre Valul lui Traian. Aștept răspunsul pe care vi-l va oferi dânsul (Ludovic Orban). Nu știu dacă se va reface coaliția. Eu nu știu ceea ce se va întâmpla. Este urât ca în campania electorală  sa spui că e nenorocit PNL, PSD, PMP. Viața ne-a arătat că partide care s-au urât, s-au așezat la masă. Nu este exclus să vedem că se reface USL, a menționat Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian”, la ZIUA LIVE. 
 
Și tot la ZIUA LIVE, în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța, Florin Mitroi spune că misiunea Asociației este să monitorizeze și să se asigure că Regia Județeană de Apă să nu mai fie căpușată.
 
Interviul video integral poarte fi urmărit aici: 
 
Citește și:

ZIUA LIVE. Care sunt proiectele ce vor putea fi finanțate prin programul de investiții pentru primării „Anghel Saligny”?
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Dobrogea 143. Generația Millennials pe urmele grecilor din Milet. Poveștile cetăților antice care ne conectează cu istoria

22 Oct 2021 227

Deputatul Bogdan Bola, liberalul „orbanist“, invitat la „ZIUA-n amiaza mare“

21 Oct 2021 696

ZIUA LIVE. Dobrogea 143 - De la grecii din Milet la generația Millennials (II)

20 Oct 2021 573

ZIUA LIVE Proiectul „Dobrogea 143”, prin ochii tinerilor participanți din generația Millennials

19 Oct 2021 756

ZIUA LIVE. Dobrogea 143 - De la grecii din Milet la generația Millennials

18 Oct 2021 915

ZIUA-n amiaza mare Secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu. „Ca membru al PNL îmi doresc ca această criză politică să se termine cât mai repede“

15 Oct 2021 617

ZIUA LIVE. Preotul Claudiu Banu de la biserica Sfântul Mare Mucenic Mina ar vrea să construiască și un spital de Pediatrie, pentru că „niciun copil nu trebuie să sufere”!

15 Oct 2021 954

Secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu, invitat la „ZIUA-n amiaza mare“

14 Oct 2021 639

ZIUA LIVE. Iarna sosește și mulți copii din județ nu au încălțări de iarnă. Campania "Încalță un copil sărman"!

13 Oct 2021 1111

ZIUA LIVE. Pandemia a afectat prezența la terapie a consumatorilor de droguri sau a persoanelor aflate la risc

13 Oct 2021 750

ZIUA LIVE Șeful CRPECA Constanța, cms.șef Marius Cristian Oprișan, despre legăturile dintre consumul de droguri și problemele de sănătate mintală

12 Oct 2021 687

ZIUA LIVE. Activitățile de prevenire a consumului de droguri și reducerea riscurilor asociate consumului desfășurate de CRPECA Constanța

11 Oct 2021 643

ZIUA-n amiaza mare Liderul SANITAS, Nicolae Manea - Personalul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, afectat de incendiu, cere amplasarea unui spital modular in curtea unității

09 Oct 2021 2436

ZIUA LIVE. Stelian Ion, fostul ministru al Justiției -„Nu am simțit mare susținere din partea președintelui Iohannis”

08 Oct 2021 867

Nicolae Manea, președintele sindicatului SANITAS Constanța, invitat la „ZIUA-n amiaza mare“

07 Oct 2021 836