ZIUA LIVE Remus Negoi (USR) „Este cel mai negru sezon pentru stațiunea Mamaia. O familie nu își permite să plătească 94 de lei pe o zi de parcare” (VIDEO)

 

  • Unul dintre pricipalele motive pentru care stațiunea Mamaia este goală îl reprezintă și construcțiile haotice. Construcții masive care se fac de-a lungul litoralului
  • Colegii USR din Consiliu Local au atras mereu atenția că trebuie oprite aceste construcții, din păcate proiectele imobiliare sunt votate de PNL și PSD
  • Sunt și unii operatori de plajă care comit ilegalități. Este cazul sezlongurilor închiriate cu sume foarte mari


Senatorul constănțean USR Remus Negoi a fost invitatul ediției la ZIUA LIVE.

USR are o nouă conducere la nivel național și un protocol vechi pe plan local care nu este nici respectat dar nici denunțat.

Cu toate acestea, USR Constanța a ales să rămână în executivul municipiului Constanța până la capăt sau cât se va putea.

„La nivel local colegii știu pulsul colaborării de la nivelul Primăriei Constanța.

Activitatea colegilor mei presupune implicarea în aparatul executiv.

Întâmpinăm dificultăți chiar și dacă avem viceprimar.

Din postura pe care o avem, putem face presiuni pentru a ne implementa proiectele.

Însă avem probleme cu unele persoane care vor să ne pună bețe în roate, probabil că vor încerca același lucru și pe viitor și vor face tot posibilul să frâneze totul.

Însă noi nu plecăm chiar dacă unii își rod unghiile de nervi că încă suntem acolo.

Pentru a nu mai avea viceprimar este nevoie pe lângă voturile PNL și PSD și de un vot de la USR. Ceea ce este destul de complicat, chiar și ipotetic vorbind.

Suntem acolo și vom rămîne pentru că ne-am asumat când ne-au dat votul oamenii. 

Vrem să stăm până în ultimul moment în aparatul Primăriei”, a spus Remus Negoi. 

Acest stăm acolo până la capăt e cu două tăișuri și poate fi decontat peste doi ani la alegeri, pentru că veți fi băgați în aceeași oală cu performanța primarului?!

„Primarul este cel care are cele mai multe pârghii. Dacă ar fi să deconteze cineva pentru proiectele făcute sau nerealizate, acesta ar trebui să fie Primarul. Din păcate, inclusiv Primarul are un bulevard întreg de lucruri bune pe care a înțeles să nu le facă. 

Am o problemă cu faptul că primarul nu face conferințe și ședințe online”, mai spune senatorul USR.

Nici nu știm dacă ședințele organizate în format online sunt astăzi chiar cea mai mare problemă. Ne uităm cu îngrijorare la ce se întâmpla în stațiunea Mamaia, acolo unde muncesc foarte mulți constănțeni...
 


„În momentul acesta este cel mai negru sezon estival în Stațiunea Mamaia. O familie nu își permite să plătească 94 de lei pe o zi de parcare", este de părere Negoi. 

Legat de tarifele de parcare, vă reamintim, Primăriei Constanța a declarat pentru ZIUA de Contanța că regulamentul parcărilor publice adoptat de Consiliul Local Constanța permite hotelierilor să închirieeze un loc de parcare în schimbul a 499 de lei/lună.

„Astfel  locul de parcare pe zi ar costa 17 lei și nu 96 lei cât sunt nevoiți să plătească în prezent turiștii care și-au rezervat o vacanță la Mamaia în structuri de primire/cazare care nu și-au achiziționat astfel de abonamente", a mai transmis biroul de presă al municipalității.

Tot legat de situația din stațiune, senatorul USR a mai amintit despre ordonanța din luna mai ce dă posibilitatea operatorilor de plajă să meargă până la luciul apei.

„După lărgirea plajei operatorii au rămas cu sectoarele din spate. Le-am explicat colegilor că este normal să le dai posibilitatea să se extindă până la luciul apei. 

În schimb sunt și unii operatori de plajă care comit ilegalități. Este cazul sezlongurilor închiriate cu sume foarte mari. 

Unul dintre pricipalele motive pentru care stațiunea Mamaia este goală îl reprezintă și construcțiile haotice. Construcții masive care se fac de-a lungul litoralului. Iar colegii mei din Consiliu Local au atras mereu atenția că trebuie oprite aceste construcții, din păcate proiectele imobiliare sunt votate de PNL și PSD”, a conchis Remus Negoi.
 

Citește și:

ZIUA LIVE. Mulți români au crezut în ei. Va reuși USR să recupereze procentele pierdute?Video:


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. „Nu este nevoie de Premiul I ca să am un copil excelent“

29 Sep 2022 604

ZIUA LIVE Cât este de importantă susținerea părintelui pentru copilul său în privința reușitelor școlare (VIDEO)

28 Sep 2022 814

ZIUA LIVE. Parenting post Covid! Reușitele școlare în ochii părinților

27 Sep 2022 610

ZIUA LIVE. Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța „Un buget competitiv începe de la 25 de milioane de lei pe an"!

23 Sep 2022 823

ZIUA LIVE Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal, despre finanțare bogată de la bugetul local și proiectele de dezvoltare (VIDEO)

22 Sep 2022 674

ZIUA LIVE. CSM Municipal primește aproape 2 milioane de euro de la bugetul local. Care sunt obiectivele de performanță trasate de finanțator?

21 Sep 2022 1074

ZIUA LIVE. Revista Zări Alb Astre și sufletul mircist al fiecărei generații. Munca din spatele premiilor și distincțiilor

15 Sep 2022 723

ZIUA LIVE Cum se poziționează revista Zări Alb Astre în cadrul cultural din Constanța (VIDEO)

14 Sep 2022 917

ZIUA LIVE. Cea mai dificilă iarnă la orizont. Situația mai gravă va fi la Constanța unde sunt peste 30.000 de abonați la sistemul centralizat

14 Sep 2022 1372

ZIUA LIVE. Prefectul Județului Constanța „Ieri erau raportați oficial aproximativ 4500 de refugiați din Ucraina în județul Constanța“ (VIDEO)

13 Sep 2022 624

ZIUA LIVE. Revista mircistă Zări Alb Astre, o promisiune îndeplinită a nemuririi!

13 Sep 2022 880

ZIUA LIVE Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa. „În municipiul Constanța sunt peste 30.000 de abonați la sistemul centralizat de termoficare“ (VIDEO)

13 Sep 2022 935

ZIUA LIVE. După criza sanitară, cea a carburanţilor și seceta severă, urmează probleme cu facturile la termoficare și la gaze. Analizăm riscurile pentru județul Constanța

12 Sep 2022 777

ZIUA LIVE. Sută la sută din cazurile de trafic de migranți, depistate de Garda de Coastă

08 Sep 2022 768

ZIUA LIVE. Inspector principal Andrei Ene „Contrabanda este un fenomen foarte vechi, întâlnit în toată lumea“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Sep 2022 568