ZIUA LIVE. S-a produs o ruptură între PNL și USR PLUS, în ciuda protocolului de colaborare semnat la începutul acestui mandat?

  • Aflat la primul mandat de ales local, Popa este secretarul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța
  • Teodor Popa a fost delegat de către Consiliul Local Municipal să facă parte din Adunarea Generală a Acționarilor CT BUS, dar și din Comisia de repartizare a locuințelor construite prin ANL destinate închirierii, dar și din mai multe Consilii de Administrație a unor unități de învățământ

Teodor Popa este consilier local PNL Constanța.

Aflat la primul mandat de ales local, Popa este secretarul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța.

Teodor Popa a fost delegat de către Consiliul Local Municipal să facă parte din Adunarea Generală a Acționarilor CT BUS, dar și din Comisia de repartizare a locuințelor construite prin ANL destinate închirierii, dar și din mai multe Consilii de Administrație a unor unități de învățământ.

Despre activitatea sa din primul an al mandatului de consilier local disucutăm, joi, 9 decembrie, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre colaborarea dintre PNL și USR PLUS din Consiliul Local Municipiul care scârțăie,  în ciuda protocolului de colaborare semnat de cele două partide la începutul acestui mandat.ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

ZIUA LIVE. Paul Cononov, director ABADL – „Ar trebui înființată o Poliție a Mediului”! (VIDEO)


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Reacția directorului Regiei Județene de Drumuri și Poduri cu privire la „revolta” angajaților

17 May 2022 520

ZIUA LIVE. Cine a instrumentat și cu ce scop așa-zisa „revoltă" din cadrul Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța?

16 May 2022 938

ZIUA LIVE Misiunile militarilor, o grea încercare pentru familie. ”Un subordonat a primit vestea că soția a plecat de acasă, i-a luat și cardul”

11 May 2022 683

ZIUA LIVE Cum arată Satul de Vacanță în 2022

10 May 2022 557

Interviu online cu șeful ISU Dobrogea, colonelul Cristian Mihail Amarandei – „Vom înființa puncte temporare de-a lungul zonei costiere“

10 May 2022 2548

Vicepreşedinta Parlamentului European „Viitorul Europei este al femeilor”

09 May 2022 499

ZIUA LIVE. Satul de Vacanță din Constanța stă pe un butoi de pulbere!

09 May 2022 948

Trupele ruse au capturat în întregime Popasna. Ucrainenii anunţă că s-au retras din oraşul "făcut una cu pământul"

08 May 2022 728

Autorităţile sanitare anchetează 8 cazuri suspecte de hepatită de origine necunoscută la copii. Câte cazuri au fost raportate în întreaga lume

07 May 2022 495

ZIUA LIVE. Horia Constantinescu, președinte ANPC – „ Problema tarifelor la parcare în Mamaia, a câinilor fără stăpân și rutele alternative pe perioada lucrărilor puteau fi rezolvate prin comunicare”

06 May 2022 1217

ZIUA-n amiaza mare Delta Dunării și problemele ei de toate zilele

05 May 2022 598

Se caută recenzori la Constanța. Cum se face plata

04 May 2022 708

Horoscop pentru marți, 3 mai 2022. Experiențele trăite astăzi scot la iveală noi calități pentru vărsători

03 May 2022 618

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a cerut NATO şi SUA să înceteze să mai livreze arme Kievului

30 Apr 2022 690

Interviu online cu voleibalistul constănțean Paul Cămui „Promovarea în Divizia A1 cu Academia Tomis e foarte importantă pentru mine“

30 Apr 2022 3673