ZIUA LIVE. Șoferi prinși cu alcool sau substanțe psihoactive la volan. Cum sunt văzuți în instanță

  • Judecătorul Adrian Ionescu, președintele Judecătoriei Mangalia, este invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 iulie, de la ora 14.00.
  •  Pe parcursul emisiunii, judecătorul ne va explica dacă acest consum de alcool ori al substanțelor psihoactive influențează cunatumul despăgubirilor stabilite de instanța de judecată și, de asemenea, ne va explica și ce se întâmplă dacă un conducător auto refuză să i se ia probe biologice.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

În plin sezon estival și nu numai, informări zilnice sunt transmise de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța cu privire la persoanele care sunt depistate la volan deși au consumat alcool sau substanțe psihoactive.
 
Adesea, astfel de șoferi sunt protagoniștii unor cumplite accidente rutiere, motriv ce a contribuit decisiv, în ultimii ani, la luarea unor măsuri preventive, insluvid e arestare, a conducătorilor auto ce au consumat alcool și au fost implicați ulterior în tragedii.
 
Pentru a aflat cum sunt priviți în instanțe șoferii depistați în timp ce se află sub influența băuturilor alcoolce ori a substanțelor psihoactive, pentru a vedea cât de greu atârnă într-un dosar de ucidere din culpă o astfel de circumstanță agravantă, invitatul emisiunii ZIUA LIVE de miercuri, 27 iulie, de la ora 14.00, este judecătorul Adrian Ionescu, președintele Judecătoriei Mangalia.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii, judecătorul ne va explica și dacă acest consum de alcool ori al substanțelor psihoactive influențează cunatumul despăgubirilor stabilite de instanța de judecată și, de asemenea, ne va explica și ce se întâmplă dacă un conducător auto refuză să i se ia probe biologice.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. „Nu este nevoie de Premiul I ca să am un copil excelent“

29 Sep 2022 461

ZIUA LIVE Cât este de importantă susținerea părintelui pentru copilul său în privința reușitelor școlare (VIDEO)

28 Sep 2022 698

ZIUA LIVE. Parenting post Covid! Reușitele școlare în ochii părinților

27 Sep 2022 476

ZIUA LIVE. Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța „Un buget competitiv începe de la 25 de milioane de lei pe an"!

23 Sep 2022 704

ZIUA LIVE Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal, despre finanțare bogată de la bugetul local și proiectele de dezvoltare (VIDEO)

22 Sep 2022 617

ZIUA LIVE. CSM Municipal primește aproape 2 milioane de euro de la bugetul local. Care sunt obiectivele de performanță trasate de finanțator?

21 Sep 2022 1008

ZIUA LIVE. Revista Zări Alb Astre și sufletul mircist al fiecărei generații. Munca din spatele premiilor și distincțiilor

15 Sep 2022 691

ZIUA LIVE Cum se poziționează revista Zări Alb Astre în cadrul cultural din Constanța (VIDEO)

14 Sep 2022 867

ZIUA LIVE. Cea mai dificilă iarnă la orizont. Situația mai gravă va fi la Constanța unde sunt peste 30.000 de abonați la sistemul centralizat

14 Sep 2022 1328

ZIUA LIVE. Prefectul Județului Constanța „Ieri erau raportați oficial aproximativ 4500 de refugiați din Ucraina în județul Constanța“ (VIDEO)

13 Sep 2022 593

ZIUA LIVE. Revista mircistă Zări Alb Astre, o promisiune îndeplinită a nemuririi!

13 Sep 2022 817

ZIUA LIVE Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa. „În municipiul Constanța sunt peste 30.000 de abonați la sistemul centralizat de termoficare“ (VIDEO)

13 Sep 2022 888

ZIUA LIVE. După criza sanitară, cea a carburanţilor și seceta severă, urmează probleme cu facturile la termoficare și la gaze. Analizăm riscurile pentru județul Constanța

12 Sep 2022 736

ZIUA LIVE. Sută la sută din cazurile de trafic de migranți, depistate de Garda de Coastă

08 Sep 2022 713

ZIUA LIVE. Inspector principal Andrei Ene „Contrabanda este un fenomen foarte vechi, întâlnit în toată lumea“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Sep 2022 535