UPDATE - Emisiunea a fost amânată ZIUA LIVE. Sorin Mihai, inspectorul școlar general, despre principalele subiecte ale sistemului de învățământ din ConstanțaUPDATE: Din motive obiective, emisiunea nu va mai avea loc astăzi, 26 ianuarie 2022, urmând să fie reprogramată la o dată ulterioară.
  • Profesorul Sorin Mihai, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, vine miercuri, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE.
  • Șeful IȘJ Constanța ne va răspunde întrebărilor legate de subiecte precum testele de salivă ale elevilor, simulările județene, pregătirea examenelor naționale, ori concursul pentru funcțiile de conducere.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Elevii și preșcolarii s-au reîntors în clase, incidența crește, iar examenele naționale încep să bată, practic, la ușă.
 
Testele de salivă pentru elevi distribuite părinților au trecut printr-o perioadă de pauză, iar în prezent distribuirea s-a reluat și se dau asigurări că nu se va mai întrerupe.
 
Bursele de merit continuă să trezească nemulțumirile elevilor, dar și pe ale părinților, simulările județene sunt în desfășurare, iar concursul pentru posturile de director și director adjunct trezesc emoții în rândul cadrelor didactice.
 
Peste toate aceste aspecte, participanții la actul de învățământ trăiesc cu teama că, dată fiind incidența crescută, școlile ar putea trece oricând în online, din nou.
 
În întreg acest context, profesorul Sorin Mihai, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, vine miercuri, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, pentru a ne răspunde întrebărilor legate de aceste subiecte.
 
Totodată, șeful IȘJ Constanța ne va vorbi și despre pregătirile care se fac în unitățile de învățământ pentru ca elevii claselor a VIII-a și a XII-a să întâmpine fără emoții examenele de la finalul anului școlar.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Reacția directorului Regiei Județene de Drumuri și Poduri cu privire la „revolta” angajaților

17 May 2022 527

ZIUA LIVE. Cine a instrumentat și cu ce scop așa-zisa „revoltă" din cadrul Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța?

16 May 2022 939

ZIUA LIVE. Mihai Ochiuleț, consilier USR „Secretarul municipiului, Mirabela Călin, obediență 100%, fără margini, total neproductivă”(VIDEO)

13 May 2022 775

ZIUA LIVE. Mihai Ochiuleț, despre solicitarea de demisie a Mirabelei Călin (VIDEO)

12 May 2022 700

ZIUA LIVE. Col. (r.) Vasile Vreme - „Eroismul soldatului român noi îl purtăm în genele noastre!“

12 May 2022 766

ZIUA LIVE De ce trebuie eliberată din funcţie, secretarul municipiului Constanța, Mirabela Călin?

11 May 2022 1039

ZIUA LIVE Misiunile militarilor, o grea încercare pentru familie. ”Un subordonat a primit vestea că soția a plecat de acasă, i-a luat și cardul”

11 May 2022 683

ZIUA LIVE. Agenții economici din Satul de Vacanță - „Se dorește falimentarea noastră? Se dorește transformarea în zonă rezidențială? Probabil că da!”(VIDEO)

11 May 2022 767

ZIUA LIVE. Cel mai cunoscut veteran din Constanța al teatrelor de operații vorbește despre Armata Română. Riscuri și beneficii

10 May 2022 913

ZIUA LIVE Cum arată Satul de Vacanță în 2022

10 May 2022 557

#ConstanțaEsteBine Vitality Studio Constanța organizează „Pilates & Yoga & Fit & Slim Clase în Studio & Live (Online)“

10 May 2022 355

LIVE VIDEO-TEXT Nicolae al României, prezent la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân” din Constanța (GALERIE FOTO)

10 May 2022 1485

ZIUA LIVE. Satul de Vacanță din Constanța stă pe un butoi de pulbere!

09 May 2022 948

ZIUA LIVE. Horia Constantinescu, președinte ANPC – „ Problema tarifelor la parcare în Mamaia, a câinilor fără stăpân și rutele alternative pe perioada lucrărilor puteau fi rezolvate prin comunicare”

06 May 2022 1217

ZIUA LIVE. Comandament Litoral 2022. Cum va acționa ANPC pentru a ajuta turismul pe litoralul românesc

05 May 2022 635