UPDATE - Emisiunea a fost amânată ZIUA LIVE. Sorin Mihai, inspectorul școlar general, despre principalele subiecte ale sistemului de învățământ din Constanța



UPDATE: Din motive obiective, emisiunea nu va mai avea loc astăzi, 26 ianuarie 2022, urmând să fie reprogramată la o dată ulterioară.
  • Profesorul Sorin Mihai, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, vine miercuri, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE.
  • Șeful IȘJ Constanța ne va răspunde întrebărilor legate de subiecte precum testele de salivă ale elevilor, simulările județene, pregătirea examenelor naționale, ori concursul pentru funcțiile de conducere.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Elevii și preșcolarii s-au reîntors în clase, incidența crește, iar examenele naționale încep să bată, practic, la ușă.
 
Testele de salivă pentru elevi distribuite părinților au trecut printr-o perioadă de pauză, iar în prezent distribuirea s-a reluat și se dau asigurări că nu se va mai întrerupe.
 
Bursele de merit continuă să trezească nemulțumirile elevilor, dar și pe ale părinților, simulările județene sunt în desfășurare, iar concursul pentru posturile de director și director adjunct trezesc emoții în rândul cadrelor didactice.
 
Peste toate aceste aspecte, participanții la actul de învățământ trăiesc cu teama că, dată fiind incidența crescută, școlile ar putea trece oricând în online, din nou.
 
În întreg acest context, profesorul Sorin Mihai, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, vine miercuri, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE, pentru a ne răspunde întrebărilor legate de aceste subiecte.
 
Totodată, șeful IȘJ Constanța ne va vorbi și despre pregătirile care se fac în unitățile de învățământ pentru ca elevii claselor a VIII-a și a XII-a să întâmpine fără emoții examenele de la finalul anului școlar.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 293

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 789

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 492

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 500

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 515

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 703

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 513

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 595

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 572

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 470

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 534

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 567

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 583

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 717

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 477