ZIUA LIVE. Stelian Ion, deputat USR „Chițac este un primar neasumat și incompetent"(VIDEO)

  • Puțin peste 1000 de constănțeni au semnat până acum petiția lansată de USR Constanța prin care i se cere demisia primarului Vergil Chițac
  • Stelian Ion a accentuat la ZIUA LIVE importanța participării la vot și a spus că dezamăgirea și blazarea constănțenilor nu este bună
  • Stelian Ion a mai spus la ZIUA LIVE spune că lucrările de pe strada Ștefan cel Mare au stat pe loc din pricina incompetenței
  • Cât privește viitorul său politic, Stelian Ion a precizat că în toamna asta va fi anunța candidatul USR pentru Primăria Constanța
 

 
Deputatul USR, Stelian Ion a vorbit la ZIUA LIVE despre petiția lansată în urmă cu o săptămână prin care reprezentanții USR invită cetățenii să îi ceară demisia primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac. Puțin peste 1000 de constănțeni au semnat această petiție, a spus Stelian Ion.

„Imaginați-vă în fața Primăriei peste 1000 de oameni care îi cer demisia primarului Chițac. Îi încurajez pe cei nemulțumiți să caute pe pagina noastră. O să promovăm petiția prin mai multe mijloace.  Pe oameni îi nemulțumesc lucrările care par să nu se mai termine. Oamenii care au afacerile pe Ștefan cel Mare își pierd afacerile. Există opacitate și aroganță din partea primarului. Oamenii taxează aroganța", a spus deputatul USR.

Stelian Ion a accentuat la ZIUA LIVE importanța participării la vot și a spus că dezamăgirea și blazarea constănțenilor nu este bună. 

„Trebuie să mergem la vot! Eu voi merge la vot până bastonul mă va putea conduce la urne. Am mers la vot ăncă de când am ămplinit vârsta legală pentru a face asta. Trebuie să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău", consideră Ion.

În lumina dezvăluirilor făcute în ultima perioada de fostul city-manager, Felicia Ovanesian, l-am întrebat pe Stelian Ion dacă putem considera că Chițac un primar corupt?

„Chițac este un primar neasumat și incompetent. Avem un primar nesincer și incompetent. Acel episod cu tăierea teilor de pe Ferdinand cred că este real. (n.r Felicia Ovanesian a declarat la ZIUA LIVE, că Vergil Chițac a dat ordin să fie tăiați teii, unii dintre ei perfect sănătoși. Ulterior nu și-a mai asumat această decizie, fapt care a condus la demisia fostului city-manager al municipiului Constanța). Nu își asumă lucruri. Acest primar își bate joc în continuare de constănțeni", susține deputatul USR.

Stelian Ion a mai spus la ZIUA LIVE spune că lucrările de pe strada Ștefan cel Mare au stat pe loc din pricina incompetenței.


Cât privește viitorul său politic, Stelian Ion a precizat că în toamna asta va fi anunța candidatul USR pentru Primăria Constanța.

Până atunci, Ion are șanse mari să devină președintele USR în cadrul alegerilor interne care vor avea loc la începutul lunii iunie a.c.

 


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

ZIUA LIVE Stelian Ion, despre petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului Chițac (VIDEO)Interviul integral poate fi urmărit aici: 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Sorin Chiriță „Cine ajunge azi în Constanța are impresia că a ajuns în Bahmut! Primarul Chițac nu are competență administrativă” (VIDEO)

26 May 2023 1598

ZIUA LIVE. Sorin Chiriță „De ce să căutăm vină în funcționari? Pentru tot ce se întâmplă la Constanța e culpa primarului în exercițiu"(VIDEO)

25 May 2023 1046

ZIUA LIVE. Fondurile europene, instrument pentru dezvoltare locală. Cum le obținem și cum le cheltuim în mod eficient?

24 May 2023 1042

ZIUA LIVE. Câți constănțeni au semnat petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului, Vergil Chițac?

24 May 2023 991

Editorial Așa se nasc campionii!

22 May 2023 1053

Interviu online cu voleibalista Alexia Ruci, de la CSM Constanța „Îmi doresc să devin o sportivă renumită“

18 May 2023 1824

ZIUA LIVE Ce se va întâmpla în județul Constanța după rotativa guvernamentală de la sfârșitul acestei luni? Mihai Lupu ne răspunde (VIDEO)

17 May 2023 930

ZIUA LIVE Rotativa guvernamentală vine la pachet cu un pact de neagresiune între PNL și PSD și pe plan județean?

16 May 2023 1233

ZIUA LIVE Prefectul Coșa - „Rotativa ar fi un foarte bun prilej pentru a continua toate investițiile care au fost demarate" (VIDEO)

11 May 2023 1565

Ce notă a obținut Fulvia Dinescu la proba de interviu a concursului pentru postul de secretar general al municipiului Constanța? (DOCUMENT)

10 May 2023 1707

Șef nou în IPJ Constanța! Iată cine este. Aproape de nota 10

09 May 2023 4007

Nuredin Beinur despre acuzațiile ce i se aduc fostului patron al OTV. „Nu cred și nu mi-aș dori să cred că Dan Diaconescu a făcut așa ceva“

07 May 2023 1497

ZIUA LIVE Ion Dumitru, viceprimarul cu atribuții de primar. „Localitatea Adamclisi este reprezentativă atât pe harta județului, cât și pe cea a țării“ ((VIDEO)

05 May 2023 1201

ANUNȚ Primaria comunei Lumina, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru unele funcții publice de execuție vacante pe durată nedeterminată

02 May 2023 577

ZIUA LIVE Felicia Ovanesian - „Lucrările toate sunt în întârziere majoră. Nu au fost făcute analize de risc“ (VIDEO)

29 Apr 2023 8309