ZIUA LIVE. Totul despre cât vor plăti constănțenii pentru gigacalorie la iarnă și cum se va obține ajutorul de încălzire a locuinței

  • Societatea Termoficare Constanța SRL a preluat serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, după intrarea în faliment a RADET
  • Joi, 23 septembrie, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE aflăm de la Liviu-Dorel Popa, ce va face societatea cu împrumutul în valoare de 14.380.000 lei din bugetul local al municipiului Constanța, aprobat în ședința Consiliului Local Municipal, când și cu ce fonduri vor fi reabilitate rețelele termice din municipiu și cel mai important, dacă abonații Termoficare SRL trebuie să se aștepte la o creștere a prețului gigacaloriei
  • Care sunt condițiile în care constănțenii vor putea obține ajutorul de încălzire a locuinței, precum și alte facilități oferite de această lege, aflați la ZIUA LIVE

Consiliul de Administrație al Termoficare Constanța SRL a decis că director general al societății este Liviu- Dorel Popa.
Societatea care are ca unic asociat municipiul Constanța.

Societatea Termoficare Constanța SRL a preluat serviciul public de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, după intrarea în faliment a RADET.

Joi, 23 septembrie, de la ora 14.00, la ZIUA LIVE aflăm de la Liviu-Dorel Popa, ce va face societatea cu împrumutul în valoare de 14.380.000 lei din bugetul local al municipiului Constanța, aprobat în ședința Consiliului Local Municipal, când și cu ce fonduri vor fi reabilitate rețelele termice din municipiu și cel mai important, dacă abonații Termoficare SRL trebuie să se aștepte la o creștere a prețului gigacaloriei.

Vă reamintim că în cadrul şedinţei de CLM de îndată, din 17 septembrie, pe ordinea de zi figurau mai multe proiecte privind majorarea preţului la gigacalorie pentru consumatorii casnici, însă acestea au fost retrase de primarul Vergil Chițac, în calitate de inițiator.

Pe data de 16.09.2021 a fost publicată în Monitorul Oficial - Legea privind stabirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, care ar trebui să intre în aplicare de la 01.11.2021, însă deocamdată nu au apărut normele metodologice de aplicare.

Pentru a înțelege care sunt condițiile în care constănțenii vor putea obține ajutorul de încălzire a locuinței, precum și alte facilități oferite de această lege, vă invităm să urmăriți discuția cu invitatul ZIUA LIVE.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidat USR la Primăria Ghindărești – „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral” (VIDEO)

19 Apr 2024 327

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidatul USR la Primăria Comunei Ghindărești - „Am intrat în politică, USR era singura soluție pentru mine” (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 401

ZIUA LIVE. Iulia Iurea, viceprimar Valu lui Traian „28 de hectare de teren sunt destinate strict amenajării de parcuri în localitate" (VIDEO)

18 Apr 2024 837

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

18 Apr 2024 520

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 518

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 537

ZIUA LIVE Predare de ștafetă la Valu lui Traian! Iulia Iurea, despre proiectele pe care le-a gândit și pentru care a obținut finanțare!

17 Apr 2024 736

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 522

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 605

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 577

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu dezbătute cu cei doi candidați PNL

16 Apr 2024 490

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 543

ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu

15 Apr 2024 574

ZIUA LIVE Candidatul USR la Primăria Mangalia, Semiran Abdurefi – „Oamenii din Mangalia trebuie să aibă curaj, să își urmeze visul”

10 Apr 2024 586

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 719