ZIUA LIVE. Vor vota consilierii PSD împotriva majorării prețului gigacaloriei pentru constănțenii abonați la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice?

  • Potrivit proiectului inițiat de primarul Vergil Chițac, prețului gigacaloriei va fi majorat până la 1.034,78 lei. inclusiv TVA, din cauza creșterii costurilor pentru principalele utilități, în urma liberalizării prețurilor la energia electrică și gaze naturale
  • De ce este important ca stabilirea prețului local al energiei termice precum și prețul local pentru consumatorul casnic trebuie să se aprobe pe toata perioada sezonului rece, discutăm tot la ZIUA LIVE
  • Și tot la ZIUA LIVE, discutăm despre proiectul de hotărâre depus de social -democrații constănțeni privind acordarea unui pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța, denumit “Bebe Trusou ”

50.000 de familii abonate la Termoficare Constanța SRL vor avea parte de o iarnă extrem de dificilă.

Consiliul local al municipiului Constanţa va aproba în această săptămână majorarea prețului local al energiei termice.

Potrivit proiectului inițiat de primarul Vergil Chițac, prețului gigacaloriei va fi majorat până la 1.034,78 lei. inclusiv TVA, din cauza creșterii costurilor pentru principalele utilități, în urma liberalizării prețurilor la energia electrică și gaze naturale.

Majorare sau plafonare -  aceasta este întrebarea la care va răspunde, marți, 28 septembrie, de la ora 14.00  la ZIUA LIVE, consilierul local municipal PSD, Costin Răsăuțeanu.

De ce este important ca stabilirea prețului local al energiei termice precum și prețul local pentru consumatorul casnic trebuie să se aprobe pe toata perioada sezonului rece, discutăm tot la ZIUA LIVE.

Vor vota consilierii PSD împotriva majorării prețului gigacaloriei si se vor opune oricărei propuneri de majorare nejustificate temeinic. dar și cu ce soluții de sprijin real vor veni social-democrații în ședința de CLM din 20 septembrie, aflăm de la invitatul nostru.

Și tot la ZIUA LIVE, discutăm despre proiectul de hotărâre depus de social -democrații constănțeni privind acordarea unui pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța, denumit “Bebe Trusou ”.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. George Scupra, primar Ovidiu „Am spus că sunt pregătit și pot îndeplini funcția de președinte CJ Constanța. Nu ar fi vreo tragedie să nu ajung în această funcție” !(VIDEO)

21 Nov 2023 885

Farul Constanța Marcel Abăluță și cel mai important gol al său ca „marinar“. „Au fost două trăiri diametral opuse“ (GALERIE FOTO)

16 Nov 2023 1484

INTERVIU EXCLUSIV Mohammad Murad s-a înscris în partidul AUR! Ce spune George Simion, liderul AUR (VIDEO)

14 Nov 2023 1699

ZIUA LIVE Mircea Geoană - „Am un job de făcut la NATO până la finalul mandatului însă am și obligații ca lider politic și vreau să dau din experiența mea" (VIDEO)

13 Nov 2023 913

ZIUA LIVE Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană - Sper din toată inima ca România să intre în Schengen (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Nov 2023 687

ZIUA LIVE Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, despre o eventuală candidatură la președinția României

12 Nov 2023 864

Biroul Național al USR va vota decizia Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, „forțată" să se retragă din campania pentru europarlamentare

05 Nov 2023 757

ZIUA LIVE. Valentin Vrabie „Nu vreau să rămân cu această etichetă de condamnat. În ceea ce privește o candidatură, nu știu ce să spun” !

02 Nov 2023 1158

ZIUA LIVE Valentin Vrabie, detalii despre activitatea derulată ca edil al municipiului Medigidia înainte de condamnare. „Nu mă consider vinovat cu nimic“ (VIDEO)

02 Nov 2023 1053

ZIUA LIVE Valentin Vrabie, primul interviu după încetarea mandatului de primar al municipiului Medgidia!

01 Nov 2023 1360

VIDEO Vrei să devii polițist? Acum ai ocazia! Precizări importante legate de tatuaje. Interviu online cu agent șef adjunct de poliție Olimpia Ceară, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța

01 Nov 2023 1486

Horoscop pentru joi, 05 octombrie 2023. Mare zarvă se întrezărește în relațiile profesionale

05 Oct 2023 937

Interviu online cu handbalistul Ayar Murtaza, de la CSM Constanța „Tata m-a îndrumat pe acest drum, e o pasiune în familie“

04 Oct 2023 2252

Concurs la Poliţia Transporturi Constanţa

01 Oct 2023 1368

Secția Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu

28 Sep 2023 740