ZIUA-n amiaza mare Mihai Lupu -„ Nu sunt mulțumit de activitatea mea pentru că mereu e loc de mai bine. “ (Video)


 
 
  • Invitații de la ZIUA-n amiaza mare din această săptămână sunt șefii municipiului și județului Constanța.
Având în vedere că suntem la începutul lunii decembrie, în apropierea sărbătorilor de iarnă și a sfârșitului de an, invitații ediției de vineri, 3 decembrie, ora 13:00, a emisiunii „Ziua-n amiaza mare„ sunt politicienii care conduc municipiul și județul Constanța.

Sunt cei care își desfășoară activitatea în Casa Albă, cum îi spun constănțenii Palatului Administrativ. Sau, mai simplu, Prefectura Constanța, deși această impozantă clădire aparține, pe acte, prin Hotărâre de Guvern, Consiliului Județean Constanța.

Ne-am propus să arătăm constănțenilor locul de muncă al prefectului Silviu Coșa, al președintelui Consiliului Județean, Mihai Lupu, și al vicepreședinților săi, Stelian Gima și Petre Enciu.

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța se declară nemulțumit de activitatea sa din acest an. Se pare că se aștepta să fie mai ușor să pună în aplicare tot ceea ce și-a propus.

Mihai Lupu:„ Nu sunt mulțumit de activitatea mea pentru că mereu e loc de mai bine. “


Mihai Lupu are în vedere să creeze infrastructura județului Constanța: apă, canalizare, gaze. Își propune să rezolve problemele sistemului medical: „ Mai întâi de toate trebuie să fie funcțional Spitalul Județean.“, iar pe locul trei se clasează drumurile.

Mihai Lupu își va petrece sărbătorile de iarnă acasă, cu familia.
 
Stelian Gima, Vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța a vorbit despre proiectele pe care le are în derulare. Îi pare rău că, din cauza pandemiei nu a reușit să se apropie mai mult de oamenii din județ și își dorește normalitatea.

Stelian Gima: „Nu am putut să mă apropii mai mult de oamenii din județ. Multă sănătate, îmi doresc din tot sufletul să ne vaccinăm cât mai mulți, să ajungem pe locul 1 în țară. “ 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu Online Avocata Laura Andrei – de ce Zona Peninsulară și nu alt cartier al Constanței?

15 Jan 2022 1846

De unde și-a achiziționat Simona Halep rochiile de nuntă. „Îmi place să mă bucur de lucrurile frumoase“ (GALERIE FOTO)

15 Jan 2022 1935

ZIUA-n amiaza mare” Președintele SNPPC, Vasile Zelca, despre lupta polițiștilor în prima linie a stării continue de alertă și activitățile de verificare a carantinaților și izolaților

14 Jan 2022 658

#DobrogeaDigitală „Rămân un supus loial şi nu voi fi niciodată o pedică pentru patria mea”

14 Jan 2022 1650

Vasile Zelca, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor, la „ZIUA-n amiaza mare”

13 Jan 2022 751

Magistrat de la Curtea de Apel Constanța, admis la interviul pentru Curtea Supremă! Al treilea în ultimii trei ani (DOCUMENT)

13 Jan 2022 281

ZIUA LIVE Cum ne poate proteja poliția în cazul violenței în familie sau în școli

12 Jan 2022 528

ZIUA LIVE. „Am mers la Spitalul de Boli Infecțioase unde am găsit o stare de spirit debusolantă, o apatie din perspectiva lucrărilor care se întreprind”

12 Jan 2022 1092

ZIUA LIVE Liderii USR Constanța, despre vizita ministrului sănătății la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

11 Jan 2022 780

ZIUA LIVE. Totul despre contractul încheiat de Primăria Constanța cu Garden Shop Services, fosta Pomacost SA

10 Jan 2022 850

ZIUA-n amiaza mare Armenii și rușii lipoveni în sărbătoare. Crăciunul în pandemie

08 Jan 2022 1062

Crăciunul pe stil vechi. Liviu Merdinian și Nicolae Artion, liderii armenilor și rușilor lipoveni, la „ZIUA-n amiaza mare”

06 Jan 2022 797

Bancul zilei Un tânăr la interviul de angajare

05 Jan 2022 785

ZIUA LIVE. Măsuri nepopulare luate în 2021 de Vergil Chițac - „Nu există voință din partea administrației pentru redeschiderea Spitalului de Boli Infecțioase”! (VIDEO)

05 Jan 2022 1190

Antrenorul italian Fabio Capello propune ca toţi fotbaliştii care refuză vaccinarea împotriva Covid-19 să aibă salariile reduse

04 Jan 2022 528