220 de elevi constănțeni s-au înscris la etapa locală a Olimpiadei organizate de Societatea Română de Fizică

  • Etapă sprijinită de Universitatea „Ovidius” și Universitatea Maritimă
  • Ȋn camera aleasă de elev pentru susținerea testului nu trebuie să mai fie, în perioada respectivă, nicio altă persoană!


În dorința atragerii elevilor din învățământul preuniversitar către studiul fizicii, dar și pentru menținerea interesului elevilor pentru această știință și oferirea unui cadru adecvat pentru evaluarea cunoștințelor elevilor care doresc să performeze la această materie, Societatea Română de Fizică (S.R.F.), a realizat în colaborare cu facultățile și departamentele de Fizică din principalele centre universitare din România și cu sprijinul profesorilor de fizică din învățământul preuniversitar Olimpiada de Fizică a Societății Române de Fizică (ON-SRF).
În județul Constanța s-au înscris 220 de elevi la această etapă locală care este sprijinită de Universitatea „Ovidius” și Universitatea Maritimă din Constanța, după cum ne-a informat prof. Mădălina Ivănescu, membru al SRF.
​​

Regulament foarte strict, în condiții de testare online

Participarea la proba de concurs a etapei locale a olimpiadei care va avea loc sâmbătă, 6 martie, se poate face doar pe baza codului unic corespunzător elevului respectiv.
Testul este programat să înceapă la ora 10:00 și are timpul maxim de rezolvare şi trimitere a formularului cu răspunsuri de 2 ore şi 15 minute; testul devine inactiv automat după expirarea timpului.
Link-ul pentru monitorizarea video va fi transmis de la comisia de organizare a județului din care face parte unitatea școlară de care aparține elevul.
Monitorizarea video/audio se face cu un singur dispozitiv și se recomandă, ȋn cazul utilizării dispozitivelor mobile pentru această operație (smartphone, tabletă) instalarea aplicațiilor informatice „Google Meet”/”Zoom” (ȋn funcție de cerințele comisiilor de monitorizare ale județelor respective.
Ȋn camera aleasă de elev pentru susținerea testului nu trebuie să mai fie, în perioada respectivă, nicio altă persoană!
Pe toată durata susținerii testului este OBLIGATORIE menținerea ȋn funcțiune a conexiunii audio/video cu profesorii care realizează monitorizarea.
Pe toată durata susținerii testului este interzisă părăsirea de către elevi a spațiului de lucru monitorizat audio/video.
Pe toată durata susținerii testului elevul participant va avea, pe masa de lucru, o foaie de hârtie pe care este inscripționat, vizibil, codul unic.


Citește și

Șapte eleve din Constanța, calificate pentru testele finale ale Olimpiadei Europene de Matematică a Fetelor

Cu toate că ISJ Constanța nu se implică: Peste 1.000 de elevi constănțeni participă la Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”, sprijinită logistic de UMC


#DobrogeaAcademică: Concursul online de Lingvistică, prima etapă de selecție pentru lotul României la Olimpiada Internațională
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea București organizează prima ediție online a Olimpiadei de Chimie. Mâine are loc o simulare

02 Apr 2021 495

Din cauza fraudelor Organizatorii olimpiadelor naționale se văd nevoiți să ia măsuri drastice

19 Mar 2021 1386

#ConstanțaEsteBine Palmaresul constănțean la Concursul Online de lingvistică. Școala gimnazială „George Enescu” Năvodari, în top

17 Mar 2021 2258

Dezamăgirea prof. Radu Gologan, președintele Societății de Științe Matematice din România „Dragi părinți, vă plângeți că se fură în țara asta și voi îi învățați pe urmașii voștri să fure?”

01 Mar 2021 1609

#DobrogeaAcademică Concursul online de Lingvistică, prima etapă de selecție pentru lotul României la Olimpiada Internațională

27 Feb 2021 1102

Cu toate că ISJ Constanța nu se implică Peste 1.000 de elevi constănțeni participă la Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”, sprijinită logistic de UMC

20 Feb 2021 1566

Șapte eleve din Constanța, calificate pentru testele finale ale Olimpiadei Europeane de Matematică a Fetelor

13 Feb 2021 1672

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 08 februarie 2021

09 Feb 2021 888

80 de premii obținute de elevii Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” la concursurile și olimpiadele școlare

19 Jun 2020 889

Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete (EGMO 2020) O elevă de la Liceul Internațional de Informatică din Constanța a câștigat medalia de bronz

23 Apr 2020 2935

Atenție elevi. Ministerul Educației a modificat calendarul olimpiadelor școlare Cum arată situația la Constanța (document)

10 Feb 2020 1090

ISJ Constanța. Ce olimpiade se desfășoară în acest weekend. Sute de elevi înscriși

07 Feb 2020 3793

Constanţa. Olimpiada de Informatică, etapa locală. Câți participanți s-au înscris

31 Jan 2020 2145

Începe “Olimpiada Satelor din România” în zece centre din județul Constanța

31 Jan 2020 2177

Olimpiada Națională a Sportului Școlar la volei debutează la Liceul de Electrotehnică și Telecomunicații din Constanța

18 Jan 2020 2126