Admiterea în clasa a V-a. De astăzi începe înscrierea online, iar proba va avea loc pe 27 iunie

​​Doar Colegiul „Mircea” are decalată înscrierea începând cu data de 10 iunie
  • Liceul Teoretic „Traian”, două clase de-a V-a
 
 
În urmă cu o săptămână, Ministerul Educației Naționale făcea public calendarul admiterii în clasa a V-a, lăsând la decizia consiliilor de administrație ale unităților de învățământ hotărârea cu privire la calendarul organizării, doar cu precizarea că proba trebuie să aibă loc între 26 și 30 iunie.
La Constanța, proba admiterii, în cazul în care numărul elevilor înscriși depășește numărul de locuri, se va susține pe data de 27 iunie, începând cu ora 9 și va consta într-un test de cunoștințe din programa de studiu a claselor primare la disciplina Matematică.

Iată adresele de unde puteți descărca cereri de înscriere


Cu excepția Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, la toate celelalte instituții de învățământ care organizează admitere în clasa a V-a astăzi încep înscrierile online, care decurg până pe 22 iunie (cu excepția Liceului Teoretic „Decebal”, care a anunțat că înscrierile se încheie pe 12 iunie).
Așadar, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, care are prevăzută o clasă de-a V-a, se pot trimite cererile (descarcă AICI)

 
pentru înscrierea online pe adresa de email a școlii cnmihai_eminescucta@yahoo.com
Liceul teoretic „Ovidius” Constanța a prevăzut în planul de școlarizare trei clase a V-a, iar actele necesare pentru înscriere sunt:
Cerere de înscriere

carnetul de elev vizat pe cei patru ani școlari, (pagina cu poză și ștampilă și paginile cu situația școlară  pe sem. I); certificatul de naștere al copilului, cărțile de identitate ale ambilor părinți. Toate  documentele  necesare  înscrierii vor  fi  scanate ți  trimise pe adresa de e-mail inscriere5liceulovidius@gmail.com
urmând a primi un e-mail cu confirmarea primirii documentelor.
 
Și la Liceul Teoretic „Traian” înscrierea candidaților pentru cele două clase a V-a se va realiza în format electronic la adresa de e-mail: admiteretraian@gmail.com.

 
Dosarul de înscriere va cuprinde următoarele documente, care vor fi scanate și trimise pe adresa de e-mail: admiteretraian@gmail.com: Cerere tip ( Anexa nr. 1- formular care va fi descărcat de pe site-ul unității de învățământ: www.liceultraian.ro ); Fișa personală a elevului ( Anexa nr. 2- formular care va fi descărcat de pe site-ul unității
de învățământ: www.liceultraian.ro ); Copie certificat de naștere al elevului; Copie a carnetului de elev cu calificativele din clasele I- III și clasa a IV-a, sem. I; Copii acte de identitate ale ambilor părinți.

 
La Liceul Teoretic „George Călinescu”, înscrierea pentru susținerea probei la limba engleză intensiv se realizează on-line la adresa: ltgcalinescu@gmail.com
în perioada:  02 – 22 iunie 2020. Cererea de înscriere pentru admitere se va completa de mână și se va trimite pe mail scanată și o puteți descărca de AICI.

 
În anul școlar 2020 – 2021, gimnaziul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” va avea trei clase a V-a (a câte 30 locuri fiecare), total 90 locuri.
Înscrierea elevilor se va realiza online, pe site-ul www.cnmbct.ro în perioada 10 - 23 iunie 2020, pe baza următoarelor documente: cerere tip de înscriere completată pe un formular ce se va afla pe site; copie după certificatul de naștere al elevului, atașată la formular.
În cazul în care mai rămân locuri disponibile se va organiza o noua examinare la începutul lunii septembrie 2020.
 
Citește și:

Admiterea 2020 în clasa a V-a are loc între 26-30 iunie

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesaj important al directorului Colegiului Mircea cel Bătrân legat de examenul pentru clasa a V-a

09 Jun 2022 3082

Cu ce note s-a intrat în clasa a V-a la gimnaziile constănțene cele mai căutate

28 Jun 2020 9392

Admiterea 2020 în clasa a V-a are loc între 26-30 iunie

23 May 2020 5498

Evaluare Naţională 2019 Topul meseriilor căutate de absolvenţii claselor a VIII-a. Meseria, brăţară de aur, versus licenţiat vânzător la mall

27 Jul 2019 3675

Cum arată admiterea în judeţul Constanţa! Cine nu se înscrie până la data stabilită pierde locul la liceu!

13 Jul 2017 5241