Aprecieri din partea părinţilor Liliana Naclad, considerată un înger pe pământ (galerie foto)

Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy este locul în care copiii se dezvoltă armonios.  Mai mult, copiii învaţă ce înseamnă Încrederea.
 
Părinţii care au ales să-şi înscrie copiii la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy sunt mai mult decât mulţumiţi de alegerea făcută. În mediul virtual, într-un grup creat pe Facebook, şi anume „Ghidul creşelor şi grădiniţelor din Constanţa“, sunt postate zeci de mesaje de apreciere la adresa Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy.
 
„Am vizitat Baby Genius şi vreau să vă spun că din prima clipă am ştiut că va merge acolo copilul meu. Toata lumea este caldă şi veselă. Directorul Liliana Naclad mi-a inspirat o foarte mare încredere şi am stabilit să îl aduc pe Alex. Copilul meu merge la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy, unde este îndrăgit, doamnele având o mare răbdare cu el. De câte ori plânge este luat în braţe, i se cântă, este adormit în braţe. Am non stop acces la camerele video din unitate şi sunt foarte mulţumită. În concluzie, recomand Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy“, a scris Loredana.
 
O altă mămică ne-a împărtăşit şi ea primele impresii despre Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy. „Bine aţi venit în familia Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy. Recomand cu toată căldura. Acum două luni, când căutam un loc pentru al meu puiuţ, am vizitat Baby Genius & Genius Children’s Academy, de unde n-aş mai fi plecat. Deşi a fost prima întâlnire cu Liliana Naclad, am vorbit şi am povestit de parcă ne ştiam de mult“, dezvăluie Alexandra.
 
„Liliana Naclad este un înger pe pământ. Un om cald, cu dăruire pentru tot ce face. Bună alegere aţi făcut“, a ţinut să scrie Mihaela.
 
„Asa este Lili. Când te întâlneşti cu ea, parca vă cunoaşteţi de-o viaţă. Băieţelul meu s-a integrat din prima zi. Mă aşteptam să plângă, dar nu a fost aşa. În fiecare dimineaţă aşteaptă în faţa uşii ca să plecam“, a punctat Alexandra.
„Pe Lili am iubit-o încă din prima clipă! În momentul în care am ajuns disperată la ea, m-a asigurat că fetiţei mele de numai 11 luni îi va fi bine şi-am ştiut că aşa va fi. Toate fetele de acolo sunt minunate! Copilul meu are acum 4 ani şi 3 luni şi, când lipseşte mai mult de 3 zile de la grădiniţă, îmi spune că ei îi este dor de grădi a ei! Cred că asta spune totul!“, a menţionat Elena.
 
Liliana Naclad a ţinut să le mulţumească mămicilor pentru cuvintele de apreciere. „Voi sunteţi îngeri. Eu doar mă străduiesc să fac lucrurile bune, astfel încât copiii să fie bine, pentru ca şi voi, la rândul vostru, să vă împliniţi cu succes menirea de mamă şi femeie. Factorul determinant în orice lucru cu copii este omul. Prin urmare, rezultatele sunt date de echipă. Sper să nu dezamăgesc, iar încrederea voastră mă obligă. Menţionez că suntem Centru, nu grădiniţă, adică funcţionăm în baza codului CAEN 8891, care înseamnă servicii zilnice de îngrijire copii, nu furnizor de educaţie. Însă grija înseamnă şi grija pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici şi, prin urmare, ei se dezvoltă doar în cadre dictate de afectivitate, nu de standarde impuse. Vă mulţumesc încă o dată pentru gândurile frumoase, mi-aţi înseninat ziua mohorâtă de toamnă târzie“, a transmis Liliana Naclad, directorul Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy.
 
Stenali Center este situat pe strada Frunzelor nr. 44, în zona Trocadero - Inel 1, şi este foarte accesibil tuturor arterelor din Constanţa.

 
Pentru detalii şi pentru a rezerva un loc, puteţi apela numerele de telefon 0722.466.200  
Pagina de Facebook  a centrului este https://www.facebook.com/STENALICENTER/
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.