Balul Bobocilor şagunişti Studenţii din anul I, „botezaţi“ în cadrul unei sărbători de neuitat



Clubul LUV a găzduit, duminică, într-o ambianţă plină de culoare şi energie, Balul Bobocilor 2014, organizat de Asociaţia Studenţilor Şagunişti (ASŞ), care a reuşit să aducă, alături de „începători“, numeroşi spectatori şi sponsori.


Ajuns la cea de-a 22-a ediţie, acest eveniment tradiţional al universităţii este dedicat sărbătoririi studenţilor din anul I şi primirii lor în rândurile şaguniştilor. Oameni frumoși, boboci și prieteni, s-au întrecut în eleganţă, talent şi determinare, într-o petrecere-spectacol, organizată ca la carte de studenţii din anii mai mari, membri ai ASŞ, coordonaţi de Arina Frăţiman (Psihosociologie, anul III) şi Ionuţ Ivăncescu (master Comunicare Mediatică, Opinie Publică şi Management Informaţional, anul I). Parte integrantă din tradiţia acestui bal, concursul Miss şi Mister „Andrei Şaguna“ a adus pe scenă 16 studenţi, reprezentând cele patru facultăţi ale universităţii. În mod evident, dacă luăm în considerare atuurile, această generație de boboci nu se rezumă doar la frumusețe, ci dă dovadă şi de talent, impresionând prin voce, dans, atitudine, simţ al umorului şi aptitudini  actoriceşti. Fiecare concurent a trebuit să demonstreze atributele studentului şagunist. Pe scenă au evoluat dansatori, interpreţi de muzică şi stand-up comedians, care au smuls aplauze îndelungate din partea publicului alcătuit din colegi, profesori, prieteni şi sponsori. Ultima probă a fost cea a ținutelor de seară, unde bobocii au avut șansa de a se face remarcați în fața juriului, prin graţie şi rafinament. Spectacolul a fost prezentat, cu vervă, umor, dar şi cu multă distincţie, de Miss „Andrei Şaguna“ 2013, Lidia Levinte (Ştiinţe economice, anul II) şi de Ionuţ Ivăncescu. După o aşteptare plină de suspans, timp în care juriul a deliberat, preşedintele juriului, prof. univ. dr Aurel Papari, în mijlocul concurenţilor invitaţi pe scenă, a anunţat câştigătorii. Titlul de Miss „Andrei Şaguna“ 2014 i-a revenit studentei Melisa Ugurses (Psihosociologie). Locul II a fost câştigat de Diana Davilov (Drept) şi de Valentina Vlădoi (Psihosociologie), iar locul III a fost ocupat de Adriana Mocanu (Jurnalism) şi de Mădălina Radu (Ştiinţe Economice). Premiul special al juriului a fost acordat Andreei Claudia Ţuţuianu (Ştiinţe economice), iar premiul pentru cel mai bun moment artistic a fost primit de Simona Drugă (Psihosociologie). Eduard Adamescu, student la Facultatea de Psihosociologie, a câştigat titlul de Mister „Andrei Şaguna“ 2014, cucerind publicul prin eleganţă şi talent. Locurile II şi III au fost obţinute de  Iulian Adrian Rusu (Drept), respectiv de Alexandru Rădulescu (Ştiinţe economice) şi de George Paleru (Psihosociologie). Premiul pentru cel mai bun moment artistic a fost primit de Nicolas Coadă (Psihosociologie). În atmosfera dominată de emoţie, câştigătorii au fost răsplătiţi cu aplauze şi flori. Primiţi cu prietenie şi căldură de colegii şi profesorii lor, bobocii s-au bucurat de o sărbătoare marcată de veselie, susţinere şi apreciere, menită să contribuie la integrarea lor rapidă în mediul universitar şagunist.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Constanța Accident pe bulevardul Lăpușneanu, cu trei mașini implicate. O victimă este la spital (FOTO+VIDEO)

16 Jan 2024 3349

In memoriam Olimpiu Glodarenco, istoricul care a condus timp de șapte ani Muzeul Național al Marinei Române

12 Jan 2024 1061

Personalități Constanța Traian Brătianu împlinește 82 de ani. Carieră împărțită între presă, literatură și pedagogie

09 Jun 2023 1298

Jurnalista constănțeană Steliana Bajdechi împlinește 61 de ani. Drumul de la inginerie la cariera în presă

21 Jan 2023 2236

#Dobrogea144 Prof. univ. dr. Aurel Papari, președintele Fundației și Universității „Andrei Șaguna“, mesaj de Ziua Dobrogei

18 Nov 2022 1358

Intervenție de urgență în stația de autobuz de la Universitatea Andrei Șaguna din Constanța. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Nov 2022 8737

A încetat din viață fostul președinte al Institutului Național de Statistică

07 Feb 2021 2704

Constanța Incendiu la un autoturism, în fața Universității Andrei Șaguna

24 Jan 2021 1847

Tragedie pe litoral Cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Eforie. Studia la Universitatea Andrei Șaguna din Constanța

12 Aug 2020 4080

#citeșteDobrogea Remember George Pruteanu, la 12 ani de la dispariție. „A asculta manele e degradant ca și a te scobi în nas cu degetul până la cot”

27 Mar 2020 4436

Ambasadorul Rusiei, Valery Kuzmin, la Universitatea „Andrei Șaguna“ din Constanța „Rusia este gata să poarte un dialog cu orice stat și guvern legitim“ (galerie foto)

29 Feb 2020 2303

Protest în fața Universității Andrei Șaguna din Constanța, în timpul vizitei ambasadorului rus Valerii Kuzmin (galerie foto)

28 Feb 2020 5075

​Scrisoare deschisă adresată ARACIS „Jurnaliştii sunt instrumentalizaţi în propagandă şi legitimarea puterii abuzive” (documente)

09 Jan 2020 2380

Doliu în lumea academică. A încetat din viață un academician ce a primit titlul de doctor honoris causa al unei universități din Constanța

02 Jan 2019 2298

La Universitatea „Andrei Şaguna” Academicieni români prezintă volumul omagial „Educaţia la Centenar”

11 Dec 2018 2533