Decizia semnată de ministrul Educației Sorin Mihai, noul inspector școlar general al ISJ Constanța

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat pentru ZIUA de Constanța că, ieri seara, a semnat numirea lui Sorin Mihai, în funcția de inspector școlar general al ISJ Constanța, după ce Petrică Miu și-a dat demisia.
 
Reamintim că Petrică Miu a demisionat joi, 7 noiembrie a.c. din funcția de inspector școlar general al ISJ Constanța. Demisia i-a fost acceptată de ministrul Educației, Monica Anisie. Acesta a fost numit prin ordin de ministru pe 14 august a.c. 

Miu i-a urmat la conducerea ISJ, Gabrielei Bucovală, căreia i se încheiase mandatul.

Sorin Mihai este fost inspector şcolar adjunct în 2015, profesor de limba şi literatura română şi fost director la şcoala Gala Galaction din Mangalia. 
 

„Va trebuie să normalizăm situația la ISJ Constanța, pentru a completa echipa. Situația trebuie normalizată la inspectorat, să colaborăm bine în echipă, fără presiuni“, a declarat, pentru  ZIUA de Constanța, Sorin Mihai

Declarație de avere

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă în 2016, când a ocupat funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, deține un teren intravilan în Eforie Sud, dobândit în anul 2015, având suprafața de 522 mp.
De asemenea, mai deține două apartamente în Mangalia, dobândite în 2007, respectiv 2013, având suprafața de 76,39 mp și 48,25 mp. De asemenea, în Eforie Sud mai deține o casă de locuit, cumpărată în 2015, în suprafață de 97 mp. Potrivit declarației de avere, deține un autoturism marca Peugeot 206+, fabricat în 2009. În 2015 a contractat un credit la Alpha Bank Romania SA, în valoare de 438.000 de lei, scadent în anul 2045.

În anul 2016, Mihai Sorin a declarat venituri de 29.065 de lei ca inspector școlar general adjunct, 8.060 de lei în calitate de consilier cabinet ministru secretar de stat, la Ministerul Educației și Cercetării Științifice, 18.089 de lei ca profesor la Școala Gala Galaction și 4.801 lei ca manager aprovizionare la Scadt SA din Slatina. Soția a avut venituri de 69.600 de lei ca medic la Complex Balnear și de Recuperare CAA „Corpore Sano” Techirghiol, 3.992 de lei de la SC Como Sonculting SRL și 6.400 de lei de la Școala Postliceală Henri Coandă din Mangalia, ca profesor. De asemenea, soții Mihai au încasat 6.000 de lei din închirierea unui apartament.

sursa foto: Sorin Mihai

Citește și:

A rezistat două luni la conducerea ISJ Constanța. Petrică Miu a demisionat din funcția de inspector școlar general

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.